Nieuwe module e-learning Sluit de Achterdeur

De e-learning ‘Sluit de Achterdeur’ heeft een nieuwe module. Naast de drie modules, ‘Nut en noodzaak van boeien en binden’, ‘Boeien en binden: hoe doe je dat’ en ‘In gesprek zijn met je werknemers’, is er een vierde module ontwikkeld: ‘Een leercultuur als basis’. Deze module gaat in op hoe je een leercultuur stimuleert op jouw bedrijf.

Nieuwe mensen aantrekken in de agrarische sector is één ding, ze vasthouden is een tweede. Belangrijk dus om je medewerkers te binden en boeien, maar hoe pak je dat nu goed aan? De e-learning ‘Sluit de achterdeur’ geeft allerlei algemene tips over binden en boeien in de eerste twee modules. In de derde module ga je in op hoe je in gesprek gaat met jouw medewerkers. De nieuwe, vierde, module biedt inzicht in hoe je een leercultuur stimuleert op jouw bedrijf aan de hand van groene persona’s. Dit zijn vier verschillende werknemersprofielen die elk aanslaan op een andere leervorm en opleidingsaanbod. Dit is een weer een hele andere manier om de gesprekken met je medewerkers aan te vliegen.

De losse modules kun je gratis doorlopen op een moment dat het jou past. Ook de bijbehorende tools, zoals bijvoorbeeld de modelformulieren voor het voeren van diverse gesprekken, zijn los te downloaden op onze site.

Heb je de e-learning al doorlopen en wil je de nieuwe module graag volgen? Log dan in met jouw account op het leerplatform lerenvooronsallemaal.nl. Heb je nog geen account en wil je de gehele e-learning doorlopen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op deze pagina.

De complete e-learning is gratis en beschikbaar voor de sectoren Open Teelten, (Productiegerichte) Dierhouderij en Paddenstoelen. Daarnaast is de e-learning gratis beschikbaar voor HCA (Human Capital Agenda) regio Zwolle. De nieuwe module ‘Een leercultuur als basis’ is ook beschikbaar voor Glastuinbouw. 

Gerelateerde berichten

E-learning: Sluit de achterdeur

Nieuwe mensen aantrekken in de agrarische sector is één ding, ze vasthouden is een tweede. Met de e-learning ‘Sluit de achterdeur’ krijg jij handvatten om te zorgen dat je werknemers graag bij jou blijven werken.

Boeien en Binden

Hoe pak je boeien en binden het beste aan? Op wat voor soort werknemers richt je je pijlen. Je leest alles hier.