Werkgeverslijn leer & doe

Op deze pagina vind je verschillende e-learnings waarmee jij je als agrarisch ondernemer verder kunt ontwikkelen op het gebied van goed werkgeverschap. 


E-learning

E-learning is online leren: in een digitale leeromgeving doorloop je verschillende modules op een moment dat jou past. Op deze pagina vind je verschillende e-learnings waarmee jij je als agrarisch ondernemer verder kunt ontwikkelen op het gebied van goed werkgeverschap.

Sluit de achterdeur

Nieuwe mensen aantrekken in de agrarische sector is één ding, ze vasthouden is een tweede. Met de e-learning ‘Sluit de achterdeur’ krijg jij handvatten om te zorgen dat je werknemers graag bij jou blijven werken.

Help ik ben werkgever

Wat komt er bij kijken als je iemand aanneemt? Hoe geef je op een goede manier leiding? En hoe regel je de beloning? Meld je nu aan voor de gratis e-learning ‘Help ik ben werkgever’. Een online basistraining bestaande uit zeven modules over goed werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken.

Agenda

Benieuwd naar welke masterclasses, en bijeenkomsten de komende tijd op de agenda staan? Bekijk ze hieronder en meld je aan om op de hoogte te worden gehouden.

  • 25 juli 2024
  • Locatie Digitaal
Webinar ‘Oogst talent: succesvol personeel werven doe je zó!’

In deze krappe arbeidsmarkt kan het vinden van de juiste medewerker lastig zijn. Helemaal als je dat niet zo vaak doet en je weg nog moet vinden in het proces van werving en selectie. Dit webinar geeft praktische tips om jou op weg te helpen de juiste kandidaten aan te trekken en te overtuigen bij jou te komen werken.

  • 30 juli 2024
  • Locatie Digitaal via zoom
Vragenuurtje over arbeidsmarktplatform Beter Uitzicht

Het vinden van goed personeel wordt steeds lastiger. Beter Uitzicht is een samenwerking van de hele agrarische sector om Nederland te laten zien welk mooi werk er te doen is in de land- en tuinbouw.

  • 08 oktober 2024
  • Locatie Noord en Zuid Nederland
Leertraject leidinggeven op de agrarische werkvloer

Ben jij doorgegroeid naar een leidinggevende functie? Of werk je al een aantal jaren als leidinggevende en heb je behoefte aan handvaten om goed leiding te geven?

  • 15 oktober 2024
  • Locatie Landgoed Zonheuvel in Doorn
SAVE THE DATE | Slimme HR: Kansen en uitdagingen in de AI-era

Speciaal voor werkgevers, HR-medewerkers en -professionals in de land- en tuinbouw organiseren we op 15 oktober het congres ‘Slimme HR: Kansen en uitdagingen in de AI-era’. Wij nodigen je uit samen de (on)mogelijkheden van een duurzaam HR-beleid te ontdekken aan de hand van inspirerende en deskundige sprekers.