Werkgeverslijn kijk & luister

Heb je een journaal, webinar of podcast van ons gemist? Of ben je op zoek naar e-learning? Niet getreurd, via deze pagina kijk of luister je eenvoudig alles online terug. Heb je ideeën over ons journaal of wil je meedenken over de input van onze webinars of podcasten? Laat het ons vooral weten!


Werkgeversjournaals

Op deze pagina vind je alle Werkgeversjournaals. We nemen elke maand een journaal op. In de afleveringen komen actualiteiten aanbod en lichten we het thema van de maand verder toe. Maar mocht je suggesties hebben voor onderwerpen laat het ons dan vooral weten via info@werkgeverslijn.nl.

Duur 8:39

#24 Werkgeversjournaal september: Wet goed verhuurderschap, WML en ouderschapsverlof

In deze uitzending bespreken we onder andere: Wet goed verhuurderschap, werkbezoek huisvestingslocatie Aalsmeer, Wijziging WML per 1 januari 2024, Wet betaald ouderschapsverlof en wat betekent precies een aanzegverplichting.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en ontwikkelingen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!

Webinars

Op deze pagina vind je al onze webinars over uiteenlopende onderwerpen. Voor de coronawebinars hebben wij een aparte pagina. Heb je suggesties voor onderwerpen? Laat het ons weten via info@werkgeverslijn.nl.

Webinars
  • 17 mei 2023
  • Duur 33:16
‘Zzp’ers op je bedrijf? Dit moet je weten!’

Maartje Jager (adviseur Werkgeverslijn) in gesprek met Ingrid Blom (Glastuinbouw Nederland) en Diana Eleveld (LTO Nederland) Zzp en goed werkgeverschap, hoe verhoudt zich dat tot elkaar?

Webinars
  • 20 april 2023
  • Duur 45:11
Zo sta je klaar voor het nieuwe werkgeversseizoen

Tijdens dit webinar praten je bij over: cao’s, hervorming van de arbeidsmarkt door de overheid en het middellange termijnadvies van de SER; Het werken met Oekraïners, A1-verloning, Huisvesting van internationale werknemers en een toelichting van een scholingsconsulent.

Podcasts

Dit is Werkgeversgeverspraat, de podcast voor en door werkgevers uit de land- en tuinbouw. Wil jij je verdiepen in goed werkgeverschap? Luister dan al onze podcasts, waar en wanneer je maar wil! En heb je zelf een onderwerp waarover je graag meer zou horen via een podcast? Geef het aan ons door via info@werkgeverslijn.nl!

Podcasts
  • 21 maart 2023
  • Duur 28:53
#8 Werknemers van buiten de sector aantrekken

In deze aflevering van Werkgeverpraat gaat het over het werven van werknemers van buiten de sector. Als werkgever moet je momenteel meer moeite doen om je vacatures ingevuld te krijgen.

Podcasts
  • 21 maart 2023
#7 Nederlandse Arbeidsinspectie over arbeidsmarktfraude controles

In deze aflevering van Werkgeverspraat zijn we in gesprek met de Nederlandse Arbeidsinspectie over de controles die zij in onze sector uitvoeren op het gebied van arbeidsmarktfraude. Inspecties arbeidsmarktfraude zijn er om eerlijke voorwaarden en concurrentie op de arbeidsmarkt te bevorderen.