Werkgeverslijn kijk & luister

Heb je een journaal, webinar of podcast van ons gemist? Of ben je op zoek naar e-learning? Niet getreurd, via deze pagina kijk of luister je eenvoudig alles online terug. Heb je ideeën over ons journaal of wil je meedenken over de input van onze webinars of podcasten? Laat het ons vooral weten!


Video's

Op deze pagina vind je alle video's, waaronder Werkgeversjournaals en video-nieuwsflitsen voor Werkgeverslijnabonnees. 

Premium
Duur 1:48

Video-nieuwsflits: nieuwe cao Productiegerichte Dierhouderij

De nieuwe cao Productiegerichte Dierhouderij is rond. In deze video-nieuwsflits praten we jou als abonnementhouder van de Werkgeverslijn in 1:48 minuten bij over wat de nieuwe cao precies inhoudt. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en ontwikkelingen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!

Webinars

Op deze pagina vind je al onze webinars over uiteenlopende onderwerpen. Voor de coronawebinars hebben wij een aparte pagina. Heb je suggesties voor onderwerpen? Laat het ons weten via info@werkgeverslijn.nl.

Webinars
  • 3 april 2024
  • Duur 1:02:22
Online werkgeversbijeenkomst maart 2024

In deze online werkgeversbijeenkomst bespreken we onder andere: update agrarische cao’s, het aanvragen van een BSN bij het RNI, arbeidsmarktplannen, veilig en gezond werken in de land- en tuinbouw, de arbeidstijdenwet en A1 verloning.

Webinars
  • 6 december 2023
  • Duur 59:19
Talkshow ‘optimisme’ tijdens de Dag van de agrarische huisvesting op 28 november 2023

De huisvesting van internationale werknemers staat meer dan ooit in de belangstelling. Gemeenten ontwikkelen beleid. De Rijksoverheid neemt meer regie. Werkgevers blijven graag investeren in goede huisvesting.

Podcasts

Dit is Werkgeversgeverspraat, de podcast voor en door werkgevers uit de land- en tuinbouw. Wil jij je verdiepen in goed werkgeverschap? Luister dan al onze podcasts, waar en wanneer je maar wil! En heb je zelf een onderwerp waarover je graag meer zou horen via een podcast? Geef het aan ons door via info@werkgeverslijn.nl!

Podcasts
  • 19 december 2023
Werken met AOW’ers

Heb jij al wel eens geprobeerd om te werken met ouderen? Prins Orchidee zet al jaren gepensioneerden in tijdens piekperioden en ziet grote voordelen. Ze zijn echt betrokken en werken vooral voor hun plezier.

Podcasts
  • 21 maart 2023
  • Duur 28:53
#8 Werknemers van buiten de sector aantrekken

In deze aflevering van Werkgeverpraat gaat het over het werven van werknemers van buiten de sector. Als werkgever moet je momenteel meer moeite doen om je vacatures ingevuld te krijgen.