Over ons

Eén nummer, één aanspreekpunt

De Werkgeverslijn is hét aanspreekpunt voor ondernemers in de land- en tuinbouw en wil goed werkgeverschap bevorderen. Naast informatie over arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid bieden we verschillende producten en diensten. Bovendien is de Werkgeverslijn een belangrijke informatiebron voor de belangenorganisaties. Zo zijn binnenkomende vragen bijvoorbeeld input voor cao-onderhandelingen. Heb je vragen? Bel dan T 088 – 888 66 88.

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt en is gratis voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ben je als intermediair actief in de sector? Dan is ons cao-abonnement misschien iets voor jou.

Download hier onze privacyverklaring.

Vragen beantwoord in 2021
Deelnemers aan bijeenkomsten & webinars in 2021
Cao-abonnementhouders in 2021
Websitebezoekers in 2021

Werkgevers over ons

 • De Werkgeverslijn kan lastige vragen voorleggen aan de partijen die bij cao-onderhandelingen betrokken waren. Hierdoor kunnen we de cao juist en onderbouwd toepassen.

  Martine van der Meer
  Martine van der MeerTomatenkwekerij Combivliet
 • Voor ondernemers is het onmogelijk om alles te weten over werkgeverschap, er verandert telkens zo veel. De adviseurs van de Werkgeverslijn zorgen ervoor dat alle actuele kennis paraat is voor de sector. Daar komen we verder mee!

  Dirk de Heer
  Dirk de HeerAkkerbouwer in Noord-Holland
 • Laatste update: 9 november 2022, 15:52

  De werkgeversbijeenkomsten zijn zeer nuttig. De Werkgeverslijn legt helder uit hoe de cao werkt en waar je als werkgever op moet letten. Ook is er genoeg tijd om vragen te stellen.

  Edward Nijk
  Edward NijkPluimveehouder in Almen
 • Ik deed onlangs mee aan het webinar over de nieuwe cao en vind deze mogelijkheid om kennis op te doen echt super handig. Je hoeft nergens heen te rijden en kunt direct je eigen vragen stellen.

  Mariëlle Akerboom
  Mariëlle AkerboomAkerboom Freesia

Mede mogelijk gemaakt door: