Cao-abonnement

De Werkgeverslijn is gratis voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Maar wil jij meer? Of ben je geen werkgever maar heb je klanten die met de agrarische cao’s werken? Moet je als uitzendbureau de inlenersbeloning van de agrarische sector toepassen en heb je daar vragen over? Ben je aan het puzzelen met agrarische regelingen, overwerktoeslagen of inschaling en beloning van medewerkers? Ben je wel agrarisch ondernemer of heb je klanten in de agrarische sector en blijf je graag automatisch op de hoogte van cao-ontwikkelingen?  

Het cao-abonnement biedt uitkomst!

Bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw werken adviseurs die gespecialiseerd zijn in de agrarische cao’s, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Zij kunnen je adviseren over allerlei cao-kwesties waar je in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Deze adviseurs beschikken over brede kennis van agrarische cao’s en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend zijn onze specialisten thuis in de agrarische sector. Doordat ze veel contact hebben met de direct onderhandelende partijen kunnen zij je als geen ander adviseren over de toepassing van de cao.

Onder het cao-abonnement vallen de cao’s waarbij onder andere LTO Nederland als onderhandelingspartner is betrokken. Dit zijn de cao’s Glastuinbouw, Open Teelten, Dierhouderij en Paddenstoelen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor informatievoorziening over de cao’s Hoveniers en Groen, Grond en Infrastructuur (GGI), waarbij respectievelijk de VHG en Cumela als onderhandelingspartner betrokken zijn.

Wat zijn de voordelen van het cao-abonnement?

We zetten ze even voor je op een rij!

Telefonische helpdesk

Je kunt kosteloos gebruik maken van de telefonische helpdesk van de Werkgeverslijn. Bij de Werkgeverslijn kun je terecht met al je vragen op het gebied van de primair agrarische cao’s, arbeidsrecht en sociale zekerheid.  Zonder cao-abonnement is dit niet mogelijk voor intermediairs (uitzendbureaus, accountants- en administratiekantoren of payrollbedrijven). De Werkgeverslijn is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur. Je kunt je vragen ook altijd mailen.

Op de hoogte van ontwikkelingen

Je wordt proactief op de hoogte gehouden van actualiteiten rondom de cao(‘s) die je gebruikt. Je ontvangt een digitale nieuwsflits als er bijvoorbeeld een cao-akkoord is gesloten of als er sprake is van een loonsverhoging. Ook ontvang je de actuele looncijfers die voor jouw cao van toepassing zijn. Je kiest zelf voor welke cao je deze informatie ontvangt. Werk je met meerdere cao’s? Dat kost niks extra!

Cao-boekjes krijg je automatisch toegestuurd. Voor cao-abonnementhouders zijn de eerste twee boekjes gratis. Daarnaast is het mogelijk om extra boekjes bij te bestellen tegen een gunstig tarief.

Persoonlijke omgeving

Je krijgt toegang tot Mijn Werkgeverslijn, waar je de informatie en documenten voor jouw cao(‘s) overzichtelijk bij elkaar vindt.

Exclusieve netwerkbijeenkomsten

Jaarlijks organiseert de Werkgeverslijn netwerkbijeenkomsten, bedoeld voor cao-abonnementhouders. Tijdens zo’n bijeenkomst word je bijgepraat over de actuele ontwikkelingen en is er alle ruimte om je vragen te stellen en te netwerken.

Werkgevers in de agrarische sector

 

Agrarische ondernemers mogen gratis bellen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw,  maar wil je meer? Dan kun je een cao-abonnement afsluiten.

 • Direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
 • Elke week een nieuwsflits;
 • Toegang tot Mijn Werkgeverslijn
 • Cao-boekje krijg je automatisch.

€155 per jaar voor leden (bedrijfslidmaatschap bij LTO Noord, ZLTO, LLTB, Glastuinbouw Nederland, NFO en KAVB)
€355 per jaar voor niet leden

Uitzendbureaus en payrollbedrijven en agrarische bedrijfsverzorgers

Heb je veel personeel werkzaam in de landbouw, tuinbouw of Glastuinbouw? Sluit een cao-abonnement af en maak kosteloos gebruik van de Werkgeverslijn. De vragen van je klanten kun je bespreken met onze specialisten op het gebied van agrarisch arbeidsrecht.

 • Direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
 • Elke week een nieuwsflits;
 • Toegang tot Mijn Werkgeverslijn;
 • Cao-boekje krijg je automatisch opgestuurd.

€600 per jaar

Accountants- en salariskantoren

 

De Werkgeverslijn is het aanspreekpunt voor ondernemers met vragen over arbeid en arbeidsrecht voor de land- en tuinbouw. De vragen van je klanten kun je bespreken met onze specialisten op het gebied van agrarisch arbeidsrecht.

 • Direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
 • Elke week een nieuwsflits;
 • Toegang tot Mijn Werkgeverslijn;
 • Cao-boekje krijg je automatisch opgestuurd.

€600 per jaar

Intermediair met meerdere vestigingen? Kies voor een abonnement op maat!

Het cao-abonnement wordt in principe per vestiging afgesloten, waarbij de digitale informatie naar één contactpersoon wordt verstuurd. Alleen de werknemers van desbetreffende vestiging kunnen dan gebruik maken van het cao-abonnement. Veel bedrijven zoals uitzendbureaus of accountantskantoren hebben verschillende vestigingen die te maken hebben met de agrarische cao’s. Het is dan mogelijk om een cao- abonnement op maat af te sluiten waarvan alle vestigingen gebruik kunnen maken. Het tarief hiervan wordt in overleg vastgesteld en is onder andere afhankelijk van het aantal vestigingen die dan gebruik willen maken van het cao-abonnement. Ook kan het zijn dat er op andere gebieden maatwerk nodig is, bijvoorbeeld door af te spreken dat we jaarlijks een presentatie verzorgen voor de hele organisatie. We denken graag mee wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Heb je interesse in een cao-abonnement op maat? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Heb je vragen over het abonnement? Neem contact met ons op via T 088 – 888 66 88 of E info@werkgeverslijn.nl. Direct aanmelden kan natuurlijk ook, vul dan het aanmeldformulier in via onderstaande button. Je ontvangt de meest actuele informatie dan zo snel mogelijk en kunt per direct met je vragen terecht bij de Werkgeverslijn.

Aanmelden cao-abonnement Bekijk hier de abonnementsvoorwaarden