Abonnement Werkgeverslijn

De basisdienstverlening van de Werkgeverslijn is gratis voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Maar wil jij van de volledige dienstverlening gebruik kunnen maken? Of ben je geen werkgever maar heb je klanten die met de agrarische cao’s werken? Dan biedt een abonnement uitkomst!

Bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw werken adviseurs die gespecialiseerd zijn in de agrarische cao’s, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Zij kunnen je adviseren over allerlei cao-kwesties waar je in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Deze adviseurs beschikken over brede kennis van agrarische cao’s en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend zijn onze specialisten thuis in de agrarische sector. Doordat ze veel contact hebben met de direct onderhandelende partijen kunnen zij je als geen ander adviseren over de toepassing van de cao.

Onder het abonnement vallen de cao’s waarbij onder andere LTO Nederland als onderhandelingspartner is betrokken. Dit zijn de cao’s Glastuinbouw, Open Teelten, Productiegerichte Dierhouderij en Paddenstoelen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor informatievoorziening over de cao’s Hoveniers en Groen, Grond en Infrastructuur (GGI), waarbij respectievelijk de VHG en Cumela als onderhandelingspartner betrokken zijn.

Vraag direct een abonnement aan!

Abonneevoordelen:

Onbeperkt onafhankelijk advies

Maak onbeperkt gebruik van de telefonische en schriftelijke helpdesk van de Werkgeverslijn.

Altijd als eerste op de hoogte

Je wordt proactief op de hoogte gehouden van actualiteiten en nieuws rondom de cao(‘s) die je gebruikt. Je ontvangt een digitale nieuwsflits als er bijvoorbeeld een cao-akkoord is gesloten of als er sprake is van een loonsverhoging. Je kiest zelf voor welke cao’s je deze informatie ontvangt.

Je hebt de mogelijkheid tot het aanvragen van een fysiek cao-boekje. Voor abonnementhouders zijn de eerste twee boekjes gratis.

Video-nieuwsflitsen en tutorials

Als abonnee ontvang je een video-nieuwsflits in 1 minuut bij actualiteiten. Ook ontwikkelt de Werkgeverslijn tutorials voor abonnees over toepassing van wet- en regelgeving. Zo kan je meteen met wetgeving aan de slag in de praktijk.

Beschikbaarheid van alle Werkgeverslijntools in alle talen

Als abonnee maak je gebruik van alle tools in alle talen. Daarnaast heb je volledige toegang tot alle artikelen.

Exclusieve abonneebijeenkomsten

Jaarlijks organiseert de Werkgeverslijn fysieke en digitale bijeenkomsten speciaal voor abonnementhouders. Tijdens zo’n bijeenkomst word je bijgepraat over de actuele ontwikkelingen en is er alle ruimte om je vragen te stellen en te netwerken. Ook worden er 4x per jaar online vragenuurtjes georganiseerd.

Persoonlijke omgeving

Je krijgt toegang tot Mijn Werkgeverslijn, waar je de exclusieve informatie, artikelen en documenten voor jouw cao(‘s) overzichtelijk bij elkaar vindt.

Werkgevers in de agrarische sector

 

Agrarische ondernemers mogen gratis bellen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw,  maar wil je meer? Dan kun je een abonnement afsluiten.


€ 163 per jaar voor leden van LTO Noord, ZLTO, LLTB, Glastuinbouw Nederland, NFO en KAVB
€ 373 per jaar voor niet-leden

Uitzendbureaus en payrollbedrijven en agrarische bedrijfsverzorging

Heb je veel personeel werkzaam in de land- of tuinbouw? Met een abonnement kan je de vragen van je klanten bespreken met onze specialisten op het gebied van agrarisch arbeidsrecht.


Vanaf € 630 per jaar*

Accountants- en salariskantoren

 

Met een abonnement kan je de vragen van je klanten bespreken met onze specialisten op het gebied van agrarisch arbeidsrecht.


Vanaf € 630 per jaar*

*Abonnement voor intermediairs

Het abonnement voor intermediairs is voor uitzendbureaus, payrollbedrijven, agrarische bedrijfsverzorging, accountants- en salariskantoren. Het tarief wordt bepaald op basis van het  aantal vestigingen en het aantal agrarische klanten dat je bedient. Bij één vestiging en minder dan 100 agrarische klanten betaal je € 630 per jaar. Benieuwd naar jouw tarief? Informeer via 088 – 888 66 88 of info@werkgeverslijn.nl.