De Koninklijke Algemene Vereniging voor Bloembollencultuur (KAVB) is opgericht in 1860 en is de oudste, nog in de oorspronkelijke vorm bestaande, zelfstandige agrarische belangenbehartigende branchevereniging van de bloembollensector. Actief op regionaal, landelijk en internationaal niveau.    

De KAVB streeft naar hetzelfde doel als de Werkgeverslijn land- en tuinbouw. Door samen op te trekken zorgen we voor een nog mooier en beter resultaat en daarmee bevorderen we goed werkgeverschap. Communicatie naar onze achterban is de verbindingsweg naar succes.

Bij de Werkgeverslijn is alle informatie met betrekking tot arbeid gecentraliseerd op één plek – de plek voor ondernemers voor de gehele land- en tuinbouw. Vernieuwend maar vooral nieuwswaardig.

 

“Samenwerken geeft energie en zorgt ervoor dat mensen en organisaties tot bloei komen, vergelijkbaar met wanneer een bollenveld met al zijn energie tot bloei komt. Door als KAVB samen op te trekken met de Werkgeverslijn bevorderen we goed werkgever- en werknemerschap. Dit resulteert in positieve effecten op de bedrijfsvoering van onze achterban.” 

 

Rianne van der Hulst – Beleidsmedewerker KAVB