Webinars Coronavirus

Uitzending gemist?

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert wekelijks een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar kunt u vanuit huis meekijken en uw vragen stellen. Op deze pagina kunt u eerdere uitzendingen terugkijken.

Webinar #4 op woensdag 8 april

Het eerstvolgende webinar vindt plaats op woensdag 8 april, om 13:00 uur. Tijdens het webinar krijgt u weer een update over het laatste nieuws vanuit de sector en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. Het exacte programma volgt later.

# 3


Uitzending 1 april 2020 | In deze webinar geeft Diana Eleveld, adviseur bij de Werkgeverslijn, een toelichting op de NOW-regeling. Daarnaast geeft Peter Baltus een update over de acties vanuit de Taskforce Arbeid, de laatste stand van zaken met betrekking tot de grenzen en hoe in de praktijk kan worden omgegaan met de 1,5 meter afstand tussen werknemers.

# 2


Uitzending 25 maart 2020 | Peter Baltus en Liesbeth van der Vegt geven een update over het laatste nieuws vanuit de sector, zicht op de betekenis van de maatregelen van de overheid en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. Daarnaast geeft een expert van Stigas concrete tips over hoe u uw werknemers gezond houdt in uw bedrijf en eventuele huisvestingslocaties.

# 1

Uitzending 18 maart 2020 | Peter Baltus en Liesbeth van der Vegt gingen in op de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector.