Help ik ben werkgever

Wat komt er bij kijken als je iemand aanneemt? Hoe geef je op een goede manier leiding? En hoe regel je de beloning? Meld je nu aan voor de e-learning ‘Help ik ben werkgever’. Een online basistraining bestaande uit zeven modules over goed werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken. De modules kunnen afzonderlijk van elkaar doorlopen worden, op een moment dat het jou past. Een geschikte training voor als je voor het eerst overweegt om met werknemers te gaan werken. Maar ook als je geen HR-achtergrond hebt en toch goed beslagen ten ijs wilt komen als werkgever.

Een e-learning over goed werkgeverschap?

Je hebt de keuze gemaakt om een medewerker in dienst te gaan nemen. Zo kan je de activiteiten op het bedrijf nog beter uitvoeren. Een goede start als werkgever is belangrijk en er komt meer bij kijken dan je misschien van tevoren verwacht. Deze e-learning biedt jou basiskennis over werkgeverschap.

De e-learning bestaat uit zeven modules. De volgende onderwerpen komen aan bod in de modules:

  • Vormen van arbeid
  • Cao’s
  • Contractvormen
  • Kosten van arbeid
  • Opstellen van een arbeidsovereenkomst
  • Afspraken vastleggen bij het inschakelen van derden
  • Aan de slag

Met een tijdsinvestering van 1,5 uur ben je goed geïnformeerd om aan de slag te gaan als werkgever. Wanneer je de zeven modules op het online leerplatform doorlopen hebt, weet je welke stappen jij moet ondernemen om als werkgever aan de slag te gaan.

Ja, ik heb interesse in de e-learning!

Meld je snel aan voor de e-learning via onderstaand formulier. Wil je met een grote groep de e-learning volgen? Bel ons dan voor de mogelijkheden via: 088 888 66 88

Aanmelden e-learning: Help ik ben werkgever

Selecteer jouw provincie
E-mailadres*
Sector*
Nieuwsbrief
Laat het ons weten!