Masterclass: Het goede gesprek met werknemers aangaan

Ervaringsverhaal Masterclass ‘Het Goede Gesprek’ –  aan het woord Marloes Snel van kwekerij de Noordpoel

Ga het gesprek  gewoon aan en wees niet bang

“Dat is wel de belangrijkste les die ik heb meegenomen uit de masterclass ‘Het Goede Gesprek’. Na de online training ‘Sluit de Achterdeur’ wilde ik graag meer weten van de praktische kant. Hoe zorg je dan echt dat je de mensen blijft binden aan je bedrijf, dat was voor mij de drijfveer.”, vertelt Marloes Snel van Kwekerij de Noordpoel. 

 

Lees hier het hele verhaal van Marloes

Je herkent de volgende situaties vast als werkgever:

  • Je moet een lastig gesprek voeren met je werknemer. Hoe breng je dat? Wat is een handige timing? Een afspraak maken voor over een paar weken of juist direct? En hoe voer je dat gesprek?
  • Of je gaat een functionerings- of voortgangsgesprek voeren en daar kun je wel wat handvatten voor gebruiken.
  • En wat te doen als je een gesprek met een van je werknemers voert maar ‘er komt weinig uit’? Hoe ga je dan te werk?
In gesprek met de vertegenwoordiger op het land

Waarom is het boeien en binden van je werknemers zo belangrijk? En hoe pak je het aan?

De drie middelen van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw bereiden je voor om als werkgever praktisch aan de slag te gaan:

Masterclass: Het goede gesprek aangaan met medewerkers

In onze masterclass: Het goede gesprek aangaan met medewerkers gaan we in op bovenstaande en andere dilemma’s. Een echte “klas” met fysieke aanwezigheid en veel kennisuitwisseling met andere deelnemers. Deze training van een dagdeel kenmerkt zich door veel onderlinge interactie en heel veel oefenen zodat je het voeren van een goed gesprek echt in de vingers krijgt. Na afloop van de masterclass heb je handvatten om een goed gesprek met je werknemer te voeren, ook in lastige situaties!

Meld je direct aan

Datum & locatie

De masterclass is te volgen op de volgende datum en locatie:

  • Maandag 11 december 2023 van 9:30 uur tot 13:00 uur in Zwolle.

Inloop vanaf 9.30 uur en iedere masterclass sluiten we af met een gezamenlijke lunch om 13 uur. Uiteraard is er dan ook gelegenheid om verder in gesprek te gaan met elkaar en ervaringen uit te wisselen.

De masterclass is gratis en beschikbaar voor de sectoren Open Teelten, (Productiegerichte) Dierhouderij en Paddenstoelen. Daarnaast is de masterclass gratis beschikbaar voor HCA (Human Capital Agenda) regio Zwolle. Je hoeft geen LTO-lid te zijn om deel te nemen.

Geef je snel op, want bij de masterclass is er plek voor slechts 12 deelnemers.

De inhoud van de e-learning en masterclass sluiten goed op elkaar aan; de masterclass is een goede aanvulling op de e-learning, omdat je daar de theorie oefent in de praktijk met gesprekstechnieken. Maar het is niet noodzakelijk om de e-learning te doorlopen om de masterclass te kunnen volgen en vice versa.

Dus kies wat bij jou past en meld je snel aan voor de e-learning en/of masterclass!

Aanmelden: Boeien en binden van personeel

Naam*
E-mailadres*
Sector*
Ik meld mij aan voor:
Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Nieuwe module e-learning Sluit de Achterdeur

De e-learning ‘Sluit de Achterdeur’ heeft een nieuwe module. Deze module gaat in op hoe je een leercultuur stimuleert op jouw bedrijf.

Wil je dat jouw medewerkers weten wat hen motiveert en waar hun kwaliteiten liggen?

Met de loopbaancheck kunnen zij nagaan wat de ontwikkelmogelijkheden zijn op hun vakgebied en hoe zij gezond tot aan hun pensioen kunnen blijven werken.

E-learning: Sluit de achterdeur

Nieuwe mensen aantrekken in de agrarische sector is één ding, ze vasthouden is een tweede. Met de e-learning ‘Sluit de achterdeur’ krijg jij handvatten om te zorgen dat je werknemers graag bij jou blijven werken.