Glastuinbouw
Nieuws

Nieuwe cao-tekst Glastuinbouw 2024 beschikbaar

Nieuwe cao-tekst Glastuinbouw 2024 beschikbaar De tekst van de nieuwe cao Glastuinbouw is nu beschikbaar. Deze cao kent een looptijd…

Lees meer

Laatste nieuws

Glastuinbouw
Nieuwe cao-tekst Glastuinbouw 2024 beschikbaar

Nieuwe cao-tekst Glastuinbouw 2024 beschikbaar De tekst van de nieuwe cao Glastuinbouw is nu beschikbaar. Deze cao kent een looptijd…

Werken bij warm weer

De eerste warme dagen van 2024 dienen zich aan en er zullen er nog velen volgen nu de zomer in…

Derdelanders Oekraïne: voorlopig nog tijdelijke bescherming

Op 17 januari heeft de hoogste rechter (Raad van State) uitspraak gedaan of derdelanders met een tijdelijke verblijfsvergunning in Oekraïne gebruik mogen blijven maken van de rechten van de Richtlijn tijdelijke bescherming.

Vragen? Stel ze gerust

Telefonische bereikbaarheid basisdienstverlening (gratis)
Wij zijn op werkdagen gratis telefonisch bereikbaar voor agrarische werkgevers tussen 8.30 en 12.30 uur.

Telefonische bereikbaarheid abonnees
Voor werkgevers en intermediairs die een betaald abonnement op de Werkgeverslijn hebben, zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur.

Ook kun je op ieder moment je vraag stellen via ons contactformulier. De adviseurs zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Stel hier je vraag
Marten van Lenthe
Marco Bellekom
Miranda Schenk

Leer & doe

E-learning is online leren: in een digitale leeromgeving doorloop je verschillende modules op een moment dat jou past.

E-learning: Sluit de achterdeur

Lees meer

Help ik ben werkgever

Lees meer
Webinar ‘AOW in zicht’ van PBL Pensioenfonds

23 mei 2024

Locatie Digitaal Digitaal

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit, wellicht ook bij jou op het bedrijf. Zij gaan dan AOW…

Meer informatieAlle bijeenkomsten

Kijk & luister

Heb je een journaal, webinar of podcast van ons gemist? Of ben je op zoek naar e-learning? Niet getreurd, via deze pagina kijk of luister je eenvoudig alles online terug. Heb je ideeën over ons journaal of wil je meedenken over de input van onze webinars of podcasten? Laat het ons vooral weten!

Video's
  • 27 februari 2024
  • Duur 1:48
Video-nieuwsflits: nieuwe cao Productiegerichte Dierhouderij

De nieuwe cao Productiegerichte Dierhouderij is rond. In deze video-nieuwsflits praten we jou als abonnementhouder van de Werkgeverslijn in 1:48 minuten bij over wat de nieuwe cao precies inhoudt. 

Webinars
  • 3 april 2024
  • Duur 1:02:22
Online werkgeversbijeenkomst maart 2024

In deze online werkgeversbijeenkomst bespreken we onder andere: update agrarische cao’s, het aanvragen van een BSN bij het RNI, arbeidsmarktplannen, veilig en gezond werken in de land- en tuinbouw, de arbeidstijdenwet en A1 verloning.

Podcasts
  • 19 december 2023
Werken met AOW’ers

Heb jij al wel eens geprobeerd om te werken met ouderen? Prins Orchidee zet al jaren gepensioneerden in tijdens piekperioden en ziet grote voordelen. Ze zijn echt betrokken en werken vooral voor hun plezier.

Cao en lonen

Zoek je informatie over één van de agrarische cao’s (Glastuinbouw, Open Teelten, Productiegerichte Dierhouderij en Paddenstoelen)? We helpen je graag. Informatie over de verschillende cao’s vind je hier.

Cao Glastuinbouw

De cao Glastuinbouw is van toepassing op ondernemingen waarin de bedrijfsactiviteiten en/of arbeidsuren uitsluitend of in hoofdzaak aan glastuinbouw worden besteed.

Cao Open Teelten

De cao Open Teelten is van toepassing op ondernemingen waarin de bedrijfsactiviteiten en/ of arbeidsuren uitsluitend of in hoofdzaak aan een open teelt worden besteed.

Cao Productiegerichte Dierhouderij

De cao Productiegerichte Dierhouderij is van toepassing op ondernemingen waarin de bedrijfsactiviteiten en/of arbeidsuren uitsluitend of in hoofdzaak bestaan uit de bedrijfsmatige productiegerichte dierhouderij.

Cao Paddenstoelen

De cao paddenstoelen is beëindigd sinds 1 januari 2005. Werkgevers- en werknemersorganisaties hebben sindsdien een aantal keren cao-onderhandelingen opgestart. Deze hebben tot op heden echter niet tot een nieuwe cao geleid.