Zzp’ers op je bedrijf? Dit moet je weten!

Zzp’ers op je bedrijf? Dit moet je weten!
12 april 2023 Maartje Jager

Laatste update: 18 april 2023, 13:58

Zet jij zzp’ers in op jouw bedrijf? Heb je er wel eens bij stil gestaan of dat de beste constructie is? Welke regels gelden er nu voor zzp’ers? Past zzp eigenlijk wel bij goed werkgeverschap? Deze vragen worden besproken tijdens een online webinar op woensdag 17 mei, om 10 uur.

Het programma:

  • Zzp en goed werkgeverschap, hoe verhoudt zich dat tot elkaar? Ingrid Blom (Themaspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland) deelt haar visie hierop.
  • De technische verschillen tussen een zzp’er en een reguliere werknemer, Maartje Jager (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) zet dit op een rij.
  • En de verwachte ontwikkelingen als het gaat om wetgeving rond zzp’ers; dit wordt toegelicht door Hans Koehorst (LTO Nederland).

Kosteloos aanmelden voor het webinar
Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen dankzij een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. Ben je geen werkgever maar heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Ook dan ben je welkom om het webinar bij te wonen.

Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden, je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

0 Reacties

Laat een reactie achter