Werkgevers gezocht voor ‘Leven Lang Ontwikkelen’: ontvang maatwerkplan voor jouw bedrijf en begeleiding

Wil jij als werkgever aan de slag met leren en ontwikkelen in je bedrijf, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan we zoeken we jou!

In een nieuw project rondom leren en ontwikkelen worden agrarische bedrijven, leidinggevenden en medewerkers intensief begeleid in het toepassen van de groene persona’s: een nieuwe methode om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van je medewerkers. Als deelnemend bedrijf krijg je persoonlijke begeleiding en een maatwerkplan specifiek voor jouw bedrijf. Hierdoor kun je stappen maken op het gebied van de ontwikkeling van je medewerkers.

Waarom is scholing en ontwikkeling zo belangrijk?

  1. Beter geschoold personeel leidt tot hogere kwaliteit van product en dienstverlening.
  2. Door de nieuwste kennis binnen te halen, wordt je concurrentiepositie beter.
  3. Huidige werknemers zijn tevredener en blijven langer bij je werken.
  4. Je bedrijf is aantrekkelijker voor nieuwe werknemers.

Wat bieden we jou als deelnemer?

  • Persoonlijke begeleiding van iemand met kennis van jouw sector .
  • Een maatwerkplan met concrete aanbevelingen voor het optimaal aansluiten bij de leer- en ontwikkelbehoeftes van jouw medewerkers. Dit plan sluit aan bij de bedrijfscultuur en vooraf geformuleerde doelen van jou als ondernemer.
  • Feedback op jouw rol als het gaat om het faciliteren van leren en ontwikkelen van je medewerkers.
  • Een workshop voor HR en leidinggevenden en/of medewerkers (kartrekkers) binnen jouw organisatie over het werken met persona’s als kapstok voor het leren en ontwikkelen binnen jouw bedrijf.

Meld je nu aan!

Dit project, een Leven Lang Ontwikkelen met groene persona’s, is van start! Doe je mee?

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact op met Eva van de Vrande via evdvrande@ltonoord.nl of 06-14872840.
Voor meer informatie over de groene persona’s kijk op: www.groenepersonas.nl

Wat levert opleiden en ontwikkelen op volgens andere ondernemers?

“Eerst was ik wat sceptisch over het nut van een bepaalde cursus die mijn assistent-bedrijfsleider wilde volgen. Maar ik besloot om de scholingsaanvraag gewoon goed te keuren en hiervoor subsidie aan te vragen met hulp van de kennismakelaar. Op deze manier kostte het me weinig en ik merk dat mensen echt beter gemotiveerd raken en meer betrokken bij het bedrijf zijn als je ze opleidingskansen biedt.” – Corine, pluimveehouder met 6 werknemers

“Het rendement van opleiding is moeilijk te omschrijven. Aan bomen kan ik een prijs hangen, maar opleiden, tja. Toch zie ik echt verschil. Ik merk dat de praktische jongens een bredere blik hebben gekregen op de sector. Ze stellen betere vragen en denken na over hoe we iets efficiënter kunnen doen. Als er meer kennis komt, komt er ook meer interesse.” – Hans, boomkweker met 42 vaste werknemers en 12 oproepkrachten.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

             

 

Gerelateerde berichten

Vraag SLIM-subsidie aan vanaf 1 tot en met 28 maart 2024

Aanvragen SLIM-subsidie kan van 1 tot en met 28 maart 2024. Investeer in de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers

Werkzaamheden in kas
Een Leven Lang Ontwikkelen

Je wilt toch ook altijd beschikken over voldoende medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden? Voor de continuïteit van jouw onderneming is het van belang dat je als ondernemer inzet op een leven lang ontwikkelen van jezelf, maar ook van jouw medewerker(s).