Vraag SLIM-subsidie aan vanaf 1 tot en met 28 maart 2024

Een leven lang ontwikkelen

Je wilt altijd beschikken over voldoende medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden, toch? Voor de continuïteit van jouw onderneming is het van belang dat je als ondernemer inzet op een leven lang ontwikkelen van jezelf, maar ook van jouw medewerker(s). Per 1 maart 2024 start het nieuwe aanvraagtijdvak SLIM. Deze SLIM-subsidie helpt je als werkgever bij het creëren van een scholings- en ontwikkelingscultuur in jouw bedrijf. Je kunt hiermee initiatieven opzetten om jouw werknemers te laten ontwikkelen en er voor te zorgen dat zij hun werk leuk en uitdagend blijven vinden. Voorbeelden hiervan zijn het laten maken van een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan, een loopbaan- en ontwikkeladvies kunnen aanbieden aan jouw medewerkers of het ontwikkelen van  een systeem van ontwikkelgesprekken met medewerkers. Meer informatie over waar je je registreert in het Subsidieportaal en over het aanvragen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Opleidingsplan voor jouw bedrijf

Indien je als bedrijf (daarnaast) aan de slag wilt met opleidingen en cursussen kun je contact opnemen met de scholingsconsulenten. Zij adviseren je graag over opleidingen, trainingen, opleidingsplannen en subsidiemogelijkheden. Diverse sectoren zoals de bollenteelt, fruitteelt en varkenshouderij bieden sectorgerichte scholing en training aan. Meer informatie vind je hierover op de desbetreffende themapagina. Je vindt daar ook de contactgegevens van deze scholingsconsulenten.

Gerelateerde berichten

Werkgevers gezocht voor ‘Leven Lang Ontwikkelen’: ontvang maatwerkplan voor jouw bedrijf en begeleiding

Wil jij als werkgever aan de slag met leren en ontwikkelen in je bedrijf, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan we zoeken we jou!

Werkzaamheden in kas
Een Leven Lang Ontwikkelen

Je wilt toch ook altijd beschikken over voldoende medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden? Voor de continuïteit van jouw onderneming is het van belang dat je als ondernemer inzet op een leven lang ontwikkelen van jezelf, maar ook van jouw medewerker(s).