Uitbreiding dienstverlening Stigas

Veel agrarische werkgevers kennen Stigas al als dé sectorspecialist voor veilig en gezond werken, opgericht door de sociale partners waaronder LTO Nederland. Sinds kort biedt Stigas ook haar eigen arbodienstverlening aan, die helemaal is afgestemd op de agrarische en groene sector. 

Het ziekteverzuim in Nederland stijgt, ook in de agrarische sector. Reden te meer om stil te staan bij de vraag of je je verzuimbegeleiding goed geregeld hebt.
Als werkgever ben je sinds juli 2018 verplicht een basiscontract af te sluiten met een bedrijfsarts of arbodienst. Bij Stigas kun je nu ook eenvoudig je arbodienstverlening onderbrengen.

De voordelen:

  • Ervaren specialisten die de sector goed kennen en de taal van de sector spreken.
  • Er is niet alleen aandacht voor het weer aan het werk krijgen van de zieke medewerker, maar ook voor het voorkomen van toekomstig verzuim.
  • Met de dienstverlening van Stigas voldoe je volledig aan je wettelijke verplichtingen als werkgever op grond van de Arbowet.
  • De arbodienstverlening van Stigas wordt door klanten beoordeeld met gemiddeld een 8

Benieuwd naar meer informatie of hoe andere collega’s uit de sector de verzuimbegeleiding ervaren? Klik hier om naar de website te gaan.

Direct vragen of hulp nodig?

Denk je eraan als agrarisch werkgever of HR-specialist om gebruik te maken de dienstverlening van Stigas, kijk dan hier voor alle mogelijkheden.  Heb je direct vragen over de nieuwe verzuimbegeleiding van Stigas? Stuur dan een mail naar mark.overeijnder@stigas.nl

Bron: Stigas

Gerelateerde berichten

Gezond en vitaal werken in 2024: waar ga jij mee aan de slag?

Aan het begin van het jaar maken we plannen voor het komend jaar. Gezondheid en vitaliteit spelen daarin vaak een rol. Waar ga je de focus op leggen in het nieuwe jaar?