Wie zijn wij

Ben jij ondernemer in de agrarische sector en heb je werknemers in dienst? Of werk je wel eens met uitzendkrachten, seizoenarbeiders of zzp’ers? De Werkgeverslijn land- en tuinbouw is dan hét aanspreekpunt voor al je werkgeversvragen.

We ondersteunen je graag met praktische adviezen en denken mee met jouw vraagstukken. Ook ontwikkelen we tools om jou te ondersteunen in het werkgeverschap. Zo vind je op onze website model arbeidsovereenkomsten in verschillende talen. Tijdens webinars, bijeenkomsten en ons werkgeversjournaal praten we je bij over de laatste ontwikkelingen.

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw is een initiatief van meerdere partijen in de land- en tuinbouw. De Werkgeverslijn is voor de belangenorganisaties ook een belangrijke informatiebron. Zo zijn binnenkomende vragen bijvoorbeeld input voor cao-onderhandelingen.

Alle werkgevers in de land- en tuinbouw kunnen gratis gebruik maken van onze diensten en producten door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. Ben je als intermediair actief in de sector? Dan is ons cao-abonnement misschien iets voor jou.


Vragen? Stel ze gerust

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur. Je kunt je vraag ook mailen. We denken graag met je mee!

 

Marten van Lenthe
Marco Bellekom
Miranda Schenk