CAO abonnement

Is het cao-abonnement ook iets voor u?

Heeft u vragen over het arbeidsrecht van de agrarische sector? Sluit gemakkelijk een passend abonnement af bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw. We beschikken over drie abonnementen:

 • Agrarisch werkgever
 • Uitzendbureaus en payrollbedrijven
 • Accountants- en salariskantoren

Bekijk op deze pagina wat de voordelen zijn van een cao-abonnement.

Werkgever in de agrarische sector

Agrarische ondernemers mogen gratis bellen* met de Werkgeverslijn Land- en tuinbouw,  maar wilt u meer? Dan kunt u een abonnement afsluiten.

 • Direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
 • Elke week een nieuwsflits;
 • Toegang tot Mijn Werkgeverslijn
Agrarische werkgever - lid

€135,- per jaar

Agrarische werkgever - niet lid

€315,- per jaar

Uitzendbureaus en payrollbedrijven

Sluit een cao-abonnement af en maak kosteloos gebruik van de werkgeverslijn. De vragen van uw klanten kunt u bespreken met onze specialisten op het gebied van agrarisch arbeidsrecht.

 • Direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
 • Elke week een nieuwsflits;
 • Toegang tot Mijn Werkgeverslijn;
 • Cao-boekje krijgt u automatisch opgestuurd.
Uitzendbureaus en payrollbedrijven

€535,- per jaar

Accountants- en salariskantoren

De Werkgeverslijn is het aanspreekpunt voor ondernemers met vragen over de land- en tuinbouw. De vragen van uw klanten kunt u bespreken met onze specialisten op het gebied van agrarisch arbeidsrecht.

 • Direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
 • Elke week een nieuwsflits;
 • Toegang tot Mijn Werkgeverslijn;
 • Cao-boekje krijgt u automatisch opgestuurd.
Accountants- en salarisadministratiekantoren

€535,- per jaar

Voor meer informatie over het cao-abonnement kunt u contact opnemen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via het telefoonnummer 088 – 888 66 88 of per mail via info@werkgeverslijn.nl.

Telefonische helpdesk

U kunt 5 uur per jaar telefonisch contact opnemen met de helpdesk van de Werkgeverslijn met al uw vragen over de agrarische cao’s en arbeidsrecht.

Op de hoogte van ontwikkelingen

U ontvangt de cao-nieuwsflitsen op 3 e-mailadressen, zodat u tijdig op de hoogte bent van ontwikkelingen.

Persoonlijke omgeving

U heeft toegang tot een persoonlijke omgeving op onze website met handige tools, de laatste looncijfers en alle officiële cao-teksten.

Exclusieve netwerkbijeenkomsten

U kunt deelnemen aan onze exclusieve netwerkbijeenkomsten en aan de webinars die we voor de sector organiseren.

Intermediair met meerdere vestigingen?

Het cao-abonnement wordt in principe per vestiging afgesloten, waarbij de digitale informatie naar één contactpersoon wordt verstuurd. Alleen de werknemers van desbetreffende vestiging kunnen dan gebruik maken van het cao-abonnement. Veel bedrijven zoals uitzendbureaus of accountantskantoren hebben verschillende vestigingen die te maken hebben met de agrarische cao’s. Het is dan mogelijk om een cao- abonnement op maat af te sluiten waarvan alle vestigingen gebruik kunnen maken. Het tarief hiervan wordt in overleg met u vastgesteld en is onder andere afhankelijk van het aantal vestigingen die dan gebruik willen maken van het cao-abonnement. Als u interesse heeft in een cao-abonnement op maat, dan kunt u contact opnemen met de Werkgeverslijn.

 

Het cao-abonnement biedt uitkomst!

Bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw werken adviseurs die gespecialiseerd zijn in de agrarische cao’s, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Zij kunnen u adviseren over allerlei cao-kwesties waar u in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Deze adviseurs beschikken over brede kennis van agrarische cao’s en de van toepassing zijn de wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend zijn onze specialisten thuis in de agrarische sector. In combinatie met contacten met direct onderhandelende partijen kunnen zij u als geen ander adviseren over de voor u optimale toepassing van de cao.

Onder het cao-abonnement vallen de cao’s waarbij onder andere LTO Nederland als onderhandelingspartner is betrokken. Dit zijn de cao’s Glastuinbouw, Open Teelten, Productiegerichte Dierhouderij en Paddenstoelen. Tevens kunnen wij u van informatie voorzien inzake de cao Hoveniers en de cao Landbouwwerktuigen Exploiterende Ondernemingen (LEO), waarbij respectievelijk de VHG en Cumela als onderhandelingspartner betrokken zijn.