Masterclass: Het goede gesprek met werknemers aangaan

Je herkent de volgende situaties vast als werkgever:

  • Je moet een lastig gesprek voeren met je werknemer. Hoe breng je dat? Wat is een handige timing? Een afspraak maken voor over een paar weken of juist direct? En hoe voer je dat gesprek?
  • Of je gaat een functionerings- of voortgangsgesprek voeren en daar kun je wel wat handvatten voor gebruiken.
  • En wat te doen als je een gesprek met een van je werknemers voert maar ‘er komt weinig uit’? Hoe ga je dan te werk?

 

 

In onze masterclass gaan we in op deze en andere dilemma’s. Een echte “klas” met fysieke aanwezigheid en veel kennisuitwisseling met andere deelnemers. Deze training van een dagdeel kenmerkt zich door veel onderlinge interactie en heel veel oefenen zodat je het voeren van een goed gesprek echt in de vingers krijgt. Na afloop van de masterclass heb je handvatten om een goed gesprek met je werknemer te voeren, ook in lastige situaties!

Datum & locatie

De masterclass is te volgen op de volgende datum en locatie:

  • Donderdag 29 juni 2023 van 9:30 – 13:00 in Zwolle

Inloop vanaf 9.30 uur en iedere masterclass sluiten we af met een gezamenlijke lunch om 13 uur. Uiteraard is er dan ook gelegenheid om verder in gesprek te gaan met elkaar en ervaringen uit te wisselen.

De masterclass is gratis en beschikbaar voor de sectoren Open Teelten, (Productiegerichte) Dierhouderij en Paddenstoelen. Daarnaast is de masterclass gratis beschikbaar voor HCA (Human Capital Agenda) regio Zwolle. Je hoeft geen LTO-lid te zijn om deel te nemen.

Geef je snel op, want bij de masterclass is er plek voor slechts 12 deelnemers.

Aanmelden e-learning: sluit de achterdeur

Naam*
E-mailadres*
Sector*
Ik meld mij aan voor:
Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Sluit de achterdeur

Nieuwe mensen aantrekken in de agrarische sector is één ding, ze vasthouden is een tweede. Met de e-learning ‘Sluit de achterdeur’ krijg jij handvatten om te zorgen dat je werknemers graag bij jou blijven werken.