Gratis loopbaancheck beschikbaar voor de dierhouderij

Door allerlei maatschappelijke ontwikkelingen moeten werknemers langer gezond doorwerken, zo ook in de dierhouderij. Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van je werknemers is daarbij erg belangrijk. Een loopbaancheck, gratis beschikbaar voor de dierhouderij, biedt uitkomst.

Wat kan ik mijn werknemers aanbieden?
Met een loopbaancheck krijgen werknemers meer inzicht in hun motivatie, kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden. Samen met een loopbaancoach maken zij een persoonlijk actieplan. Hiermee kunnen je werknemers meer uitdaging uit hun huidige functie halen en krijgen zij diverse praktische tips.

Wat levert de loopbaancheck op voor werkgevers?

Als werkgever heb je ook voordeel bij het stimuleren van loopbaanontwikkeling bij werknemers. Gezonde en gemotiveerde werknemers zijn namelijk productiever, hebben meer werkplezier en ervaren minder werkstress.

  • Medewerkers weten wie ze zijn, wat ze te bieden hebben en wat ze willen bereiken.
  • Medewerkers voelen zich gesteund in hun ontwikkeling. Dat versterkt hun motivatie en de band met het bedrijf.
  • Gemotiveerde en goed functionerende werknemers.
  • Betere kijk op de inzet en eventuele doorgroeimogelijkheden van medewerkers binnen de organisatie.
  • Onderzoek wijst uit dat de tevredenheid over de arbeidssituatie na de loopbaancheck stijgt, ook als de arbeidssituatie ongewijzigd blijft.

Wat zijn de kosten?
De loopbaancheck is kosteloos voor werknemers in de sector Dierhouderij. Meer informatie over de loopbaancheck is te vinden op de website van Colland Arbeidsmarkt.

Gerelateerde berichten

Werkzaamheden in kas
Een Leven Lang Ontwikkelen

Je wilt toch ook altijd beschikken over voldoende medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden? Voor de continuïteit van jouw onderneming is het van belang dat je als ondernemer inzet op een leven lang ontwikkelen van jezelf, maar ook van jouw medewerker(s).

Boeien en Binden

Hoe pak je boeien en binden het beste aan? Op wat voor soort werknemers richt je je pijlen. Je leest alles hier.