E-learning: Help ik ben werkgever

Laatste update: 21 september 2022, 15:43

E-learning ‘Help, ik ben werkgever’

Wat komt er bij kijken als je iemand aanneemt? Hoe geef je op een goede manier leiding? En hoe regel je de beloning? Gedurende de maand november 2022 bieden we je de e-learning ‘Help ik ben werkgever’ aan. Een online basistraining bestaande uit zeven modules over goed werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken. De modules kunnen afzonderlijk van elkaar doorlopen worden, op een moment dat het jou past. Een geschikte training voor als je voor het eerst overweegt om met werknemers te gaan werken. Maar ook als je geen HR-achtergrond hebt en toch goed beslagen ten ijs wilt komen als werkgever. Meld je snel aan, want de eerste 50 deelnemers krijgen na het behalen van de e-learning een presentje per post!

Graag ontmoeten wij jou in IJsselmuiden of online

Om je een goede start te geven met de e-learning organiseren we voor deelnemers op maandagochtend 7 november bij de Tuindershoek in IJsselmuiden een fysieke bijeenkomst. Ook staan wij, adviseurs van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, iedere donderdag in november 2022 van 12:00 tot 13:00 uur online klaar voor jou via Zoom. Lees meer …

De e-learning, bijeenkomst en Zoom-uurtjes worden je kosteloos aangeboden dankzij de financiële bijdrage vanuit Colland Arbeidsmarkt.

Een e-learning over goed werkgeverschap?

Tulpenkwekerij

Je hebt de keuze gemaakt om een medewerker in dienst te gaan nemen. Zo kan je de activiteiten op het bedrijf nog beter uitvoeren. Een goede start als werkgever is belangrijk en er komt meer bij kijken dan je misschien van tevoren verwacht. Deze e-learning biedt jou basiskennis over werkgeverschap. De e-learning bestaat uit zeven modules. De volgende onderwerpen komen aan bod in de modules:

  1. Vormen van arbeid
  2. Cao’s
  3. Contractvormen
  4. Kosten van arbeid
  5. Opstellen van een arbeidsovereenkomst
  6. Afspraken vastleggen bij het inschakelen van derden
  7. Aan de slag

Met een tijdsinvestering van 1,5 uur ben je goed geïnformeerd om aan de slag te gaan als werkgever. Wanneer je de zeven modules op het online leerplatform doorlopen hebt, weet je welke stappen jij moet ondernemen om als werkgever aan de slag te gaan.

Let op! De e-learning is alleen beschikbaar in de maand november 2022. Daarvoor en daarna is de e-learning gesloten. Je kunt je wel vooraf aanmelden.

Extra ondersteuning

Kun je bij de e-learning wel wat ondersteuning gebruiken? Of wil je graag sparren met onze adviseurs of andere werkgevers? Meld je dan aan voor onze bijeenkomst of voor de zoomuurtjes.

 Bijeenkomst
Maandag 7 november van 09:30 uur tot 12:00 uur te IJsselmuiden

Om je een goede start te geven met de e-learning organiseren we voor deelnemers op maandagochtend 7 november bij de Tuindershoek in IJsselmuiden een fysieke bijeenkomst. Werkgever André Kaashoek vertelt over zijn ervaring toen hij net begon als werkgever. Ook geeft hij een rondleiding door zijn paprikakwekerij. Je gaat ter plekke aan de slag met de e-learning (let op: neem je eigen laptop mee). Er is voldoende gelegenheid om met andere deelnemers te sparren en vragen te stellen aan de aanwezige adviseur van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw. Er is plek voor 20 deelnemers. Meld je dus snel aan want vol = vol.

 Zoomuurtjes
Elke donderdag in november 2022 van 12:00 tot 13:00 uur

Onze adviseurs van de Werkgeverslijn staan iedere donderdag in november 2022 van 12:00 tot 13:00 uur online klaar voor jou via Zoom. Tijdens deze zoomuurtjes kun je bij de adviseurs Diana Eleveld en Marten van Lenthe van de Werkgeverslijn terecht voor vragen omtrent de e-learning.

Adviseur Marten van Lenthe

Meld je aan!

Meld je snel aan voor de e-learning, de eerste 50 deelnemers krijgen namelijk een presentje per post!

Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je automatisch een vouchercode en inloginstructie om in november 2022 toegang te krijgen tot het online leerplatform waar de e-learning ‘Help, ik ben werkgever’ doorlopen kan worden.

De e-learning, bijeenkomst en Zoom-uurtjes worden je kosteloos aangeboden dankzij de financiële bijdrage vanuit Colland Arbeidsmarkt.