Gratis loopbaancheck voor werknemers Dierhouderij

Met de gratis loopbaancheck van Colland Arbeidsmarkt kun jij jouw werknemers motiveren, hen inzicht geven in hun eigen kwaliteiten en laten zien hoe zij zich kunnen ontwikkelen binnen hun vakgebied. Door te investeren in professionele en persoonlijke ontwikkeling houd je als werkgever je werknemers gezond en gemotiveerd.

Benieuwd naar de loopbaancheck? Hieronder staan de belangrijkste voordelen:

  1. De loopbaancheck is gratis voor werknemers in de sector Dierhouderij
  2. Tijdens de loopbaancheck gaan werknemers in gesprek met een ervaren loopbaancoach die hen meer inzicht geeft in wie ze zijn, wat ze kunnen en willen.
  3. De loopbaancheck geeft inzicht in en praktische handvatten bij het maken van keuzes om meer uit hun werk te halen.
  4. De loopbaancoach helpt bij het maken van een persoonlijk actieplan. Daarin bepaalt de werknemer ontwikkeldoelen en de juiste stappen om die doelen te bereiken.
  5. Werknemers kunnen kiezen uit twee loopbaanbureau’s: James en SWA HR Diensten.
  6. De loopbaancheck is vertrouwelijk. De informatie en resultaten uit de loopbaancheck worden niet gedeeld met de werkgever of anderen.
  7. De loopbaancheck is altijd optimistisch en opbouwend. Dat geeft veel positieve energie.
  8. Het is slechts een kwestie van aanmelden. De rest wordt allemaal voor werknemers geregeld.

Loopbaancheck aanvragen?

Wijs je werknemers op deze mogelijkheid. Ze kunnen de gratis loopbaancheck aanvragen via de website van Colland Arbeidsmarkt: www.collandarbeidsmarkt.nl/loopbaancheck-dierhouderij/

Groeien in je werk

De loopbaancheck is onderdeel van de campagne ‘Groeien in je werk’ in de sector Dierhouderij en richt zich op het stimuleren van de loopbaanontwikkelingen van werknemers. Het is een initiatief van sociale partners in de Dierhouderij en wordt mede mogelijk gemaakt door het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, imago & instroom en veiligheid & gezondheid.