Webinar voor werknemers: Loopbaancheck Dierhouderij

Op dinsdag 21 november 2023 wordt er een webinar georganiseerd voor werknemers.

Varkens wegen

Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Bijvoorbeeld door meer afwisseling of door iets nieuws te leren? Maar weet je niet precies waar je moet beginnen? De loopbaancheck van Colland Arbeidsmarkt kan je hierbij helpen. Je krijgt snel inzicht in wat jou motiveert, waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je je persoonlijk maar ook binnen je werk en bedrijf verder kunt ontwikkelen.

Aanmelden webinar loopbaancheck
Op 21 november (19.00-19.45) leggen wij uit wat de loopbaancheck inhoudt, wat de ervaringen zijn en hoe je de loopbaancheck aanvraagt. Meld je dan aan via deze link. Het webinar wordt georganiseerd door Colland Arbeidsmarkt in samenwerking met sociale partners in de Dierhouderij. Het is tevens mogelijk om vragen te stellen.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor alle werknemers in de Dierhouderij.

Ook werkgevers zijn van harte welkom om het webinar bij te wonen. Werkgevers kunnen zich ook samen met hun werknemer(s) aanmelden. Wij willen hen dan ook vriendelijk vragen hun werknemers te attenderen op dit webinar.

Over de loopbaancheck Dierhouderij
De loopbaancheck is gratis voor alle medewerkers in de sector Dierhouderij. Ook als je goed op je plek zit, is de loopbaancheck een handig hulmiddel. Je krijgt een persoonlijk actieplan met praktische tips om meer uit jezelf en uit je werk te halen. Zo blijf je gemotiveerd en met veel plezier aan het werk. Klik hier voor meer informatie.

Colland Arbeidsmarkt
De loopbaancheck is onderdeel van de campagne Groeien in je werk en wordt gefinancierd en uitgevoerd door het fonds Colland Arbeidsmarkt in samenwerking met sociale partners. Sociale partners in de Dierhouderij zijn CNV Vakmensen, COBK, FNV Agrarisch en Groen, LLTB, LTO Nederland, LTO Noord, POV en ZLTO.