SAVE THE DATE | Slimme HR: Kansen en uitdagingen in de AI-era

Goede medewerkers zijn van onschatbare waarde. Het wordt alleen steeds lastiger om goed personeel aan te trekken en te behouden. Daarom is strategische personeelsplanning met oog op de toekomst cruciaal in de huidige krappe arbeidsmarkt. Als ondernemer, HR-medewerker of -professional in de groene sector zal je moeten investeren in duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers, juist ook als je kansen ziet voor robotisering en het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI). Technische innovaties zorgen namelijk voor veranderingen binnen jouw bedrijf, bij jouw medewerkers: wat vraagt dat precies van ze, wat is de impact voor het personeel en voor functies en hoe zorg je dat medewerkers graag bij je bedrijf kunnen en willen blijven werken?

Op het congres ‘Slimme HR: Kansen en uitdagingen in de AI-era’ nodigen wij je uit samen de (on)mogelijkheden van een duurzaam HR-beleid te ontdekken aan de hand van inspirerende en deskundige sprekers. Ook is er voldoende gelegenheid om met elkaar het gesprek aan te gaan tijdens een netwerkgelegenheid. Na deze dag heb je ongetwijfeld nieuwe ideeën voor je eigen personeelsbeleid.

Dit congres wordt mogelijk gemaakt dankzij LTO Noord, LLTB, ZLTO, LTO Nederland en Glastuinbouw Nederland met behulp van een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt en Stichting Gezond Beleid.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Laat je mailadres achter wanneer je hier als eerste over geïnformeerd wilt worden. We laten je weten wanneer de inschrijving voor het congres start. Dit wil en mag je niet missen. Dus noteer de datum!

Datum: 15 oktober 2024
Locatie: Landgoed Zonheuvel in Doorn

Slimme HR: Kansen en uitdagingen in de AI-era

Wanneer je dit formulier invult, informeren wij jou zodra het programma bekend is en de inschrijving voor het congres start!

Nieuwsbrief