Wijzigingen in de cao Open Teelten – volg onze webinar!

Wijzigingen in de cao Open Teelten – volg onze webinar!
3 mei 2018 Maartje Jager

Laatste update: 29 mei 2018, 13:36

Bent u ondernemer in de Open Teelten en wilt u graag meer weten over het flexibel inzetten van personeel, en wat er veranderd is in de cao? Volg dan onze gratis webinar op 31 mei a.s.

Tijdens dit webinar wordt de nieuwe cao Open Teelten besproken, met daarbij speciale aandacht voor de nieuwe arbeidstijdenregeling. Diana Eleveld en Anja Boer (beiden adviseur cao en arbeidsrecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw) zullen u bijpraten over de wijzigingen in de nieuwe cao. Er wordt uitleg gegeven over de arbeidstijdenregeling, waarbij je o.a. met een jaarurenmodel kunt werken om zo flexibel mogelijk personeel in te zetten. Ook wordt er een toelichting gegeven over de seniorenregeling. Tevens zal het nieuwe artikel met de huisvestingsnormen aan de orde komen.

Kortom: wilt u weer helemaal up to date zijn? Meld u nu aan! De webinar vindt plaats op 31 mei 2018, om 15.30 uur. De webinar duurt maximaal 45 minuten.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Deelname aan het webinar is gratis voor alle werkgevers in de Open Teelten. Wij ontmoeten u graag bij ons webinar op 31 mei!

Webinar terugkijken

Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Stuur ons een mail, en wij mailen u de link waarmee u na afloop de webinar kunt terugkijken. Uiteraard is er dan niet de mogelijkheid om live uw vragen te stellen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter