Werkgeverslijn Vacature: HR Adviseur 24-40 uur

Werkgeverslijn Vacature: HR Adviseur 24-40 uur
14 februari 2023 Marten van Lenthe

Laatste update: 2 maart 2023, 14:26

Vind jij het leuk om je HR kennis en kunde in te zetten voor agrarisch werkgevers? Kan jij ingewikkelde materie omzetten in praktisch advies? Spreekt de afwisseling tussen vakinhoudelijk advies, communicatie- en organisatietaken jou aan? Dan maakt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw graag kennis met jou!

Ter vervanging van een collega die intern een mooie stap gaat maken, zoekt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een:

HR-adviseur voor 24-40 uur, standplaats Zwolle

Wie zijn wij?

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw is hét landelijk aanspreekpunt voor alle agrarische werkgeverszaken. Werkgevers, uitzendbureaus en accountants uit de land- en tuinbouw kunnen bij de Werkgeverslijn telefonisch en per mail terecht met hun vragen over agrarische cao’s en arbeidsrecht. Ook organiseert de Werkgeverslijn bijeenkomsten, webinars, delen we informatie via nieuwsbrieven, ontwikkelen we werkgeversjournaals en podcasts, ontwikkelen we HR-tools en ondersteunen we bij cao-onderhandelingen. Ons team bestaat met jou erbij uit 4 personen  en valt onder het team Ondernemerschap & Onderwijs (totaal 10 collega’s).

De medewerkers van de Werkgeverslijn zijn in dienst van LTO Noord. LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Lees meer over LTO Noord.

Wat ga je doen?

We werken hybride, dus soms zit je thuis maar vandaag een dagje op kantoor. Om 8.30 uur zit je klaar voor de eerste telefonische vragen.  Je pakt daarnaast ook gelijk de openstaande mails op en tussendoor bel je een collega, die je bijpraat over de laatste cao-onderhandelingen. Je noteert alles zorgvuldig zodat je je Werkgeverslijn-collega’s op de hoogte kunt stellen. Daarna is het tijd voor de weekstart waarin we bespreken waar we deze week aan werken en wie welke taken op zich neemt. Jij deelt de informatie die je vanochtend kreeg over de cao-onderhandelingen. We spreken af dat jij initiatief neemt om een webinar te organiseren over dit onderwerp en je betrekt een collega van communicatie hierbij.

’s Middags krijg je een eenvoudig te beantwoorden vraag van een tuinder over de salarisschaal. Even later stelt een accountant een ingewikkelde vraag over uitzonderingen op de cao glastuinbouw, dit is een casus die je moet uitzoeken.

Als de telefoon rustig is, neem je de tijd om input te leveren voor een e-learning werkgeverschap die ontwikkeld wordt. Tussendoor bel je werkgevers terug met antwoorden die je hebt uitgezocht. Als om 16:30 uur de telefoonlijn sluit, zorg je dat alle vragen die je hebt behandeld zijn geregistreerd in AFAS, het waren er vandaag 16. Het was weer een gevarieerde dag waarin je van grote waarde was voor agrarische werkgevers.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, klantgerichte HR-professional die het leuk vindt om de telefoon op te pakken en werkgevers te helpen. Je bent in staat om actief te luisteren en door te vragen om tot de kern te komen. Je bent thuis in het arbeidsrecht en de laatste ontwikkelingen in de HR wet- en regelgeving. Je bent als persoon oplossingsgericht en je schrikt niet van projectmatig werken. Uiteraard ben je communicatief vaardig om in gesprek te gaan met werkgevers, uitzendbureaus en accountantsbureaus. Je houdt van afwisseling in je werk, vindt organiseren leuk en past goed in een informeel team waarin we veel met elkaar lachen, complimenten uitdelen maar elkaar ook aanspreken als iets beter moet.

Jij beschikt over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in HR-richting, MER, Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Aantoonbare recente werkervaring als bijvoorbeeld HR-medewerker, intercedent of (junior) HR- adviseur
  • Gevoel voor communicatie, je kan vakkennis omzetten naar heldere informatie zoals artikelen en nieuwsbrieven
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pré

Wat bieden wij jou?

De organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden een uitdagende functie voor 24 uur tot maximaal 40 uur per week. We bieden je een marktconform salaris tussen de € 2.453,– en € 4.304,– bij een fulltime aanstelling afhankelijk van leeftijd en ervaring. Naast het salaris biedt LTO Noord uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelmogelijkheden. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Laptop, smartphone en thuiswerkfaciliteiten zijn daarom vanzelfsprekend onderdeel van het pakket dat wij je aanbieden. De standplaats is Zwolle.

Wat doen wij?

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 boeren en tuinders. Het merendeel van onze leden is agrarisch ondernemer en producent van voedsel, sierteeltproducten of bijvoorbeeld energie. Wij gaan de dialoog aan met de overheid. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent. De komende jaren neemt LTO Noord samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We ontwikkelen programma’s en projecten die agrarische ondernemingen toekomstbestendig maken. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor agrarische ondernemers.

Interesse

Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te sturen naar info@werkgeverslijn.nl. Doe dit vóór 6 maart 2023. De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 9 maart 2023 en de tweede ronde is op vrijdag 17 maart 2023. Gesprekken kunnen zowel digitaal als fysiek plaatsvinden. Uiteraard gaat de voorkeur uit naar gesprekken waarbij we je echt ontmoeten en jij alvast onze mooie werkplek in Zwolle kunt zien.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marten van Lenthe of Marco Bellekom, HR-Adviseurs Werkgeverslijn; T 088 – 888 66 88, E: info@werkgeverslijn.nl. Bekijk ook zeker www.werkgeverslijn.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

0 Reacties

Laat een reactie achter