Webinar: zo vindt u het juiste personeel!

Webinar: zo vindt u het juiste personeel!
26 oktober 2018 Maartje Jager

Heeft u moeite om uw vacatures in te vullen en de juiste mensen voor uw bedrijf te vinden? Volg onze webinar en ga aan de slag met de praktische tips voor een creatief wervingsproces!

Bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw ontvangen we steeds vaker signalen dat werkgevers moeizaam aan goed personeel kunnen komen. Tijdens het webinar op 20 november legt gastspreker Marjolein van Dam (adviseur arbeidsmarkt bij Kasgroeit) uit hoe je als ondernemer creatief kunt zijn in het wervingsproces. Goed personeel is voor veel ondernemers de motor van het bedrijf. Maar waar vind je die? En hoe pak je de zoektocht aan als er een vacature is ontstaan? Hoe zorgt u ervoor dat de juiste kandidaat uw bedrijf vindt? Marjolein zal in begrijpelijke taal vertellen hoe u HR-trends als employer branding en the candidate journey zelf kunt toepassen.

Bent u hier ook benieuwd naar? Meld u dan nu aan! De webinar vindt plaats op 20 november, om 14.00 uur. De webinar duurt maximaal 45 minuten.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. Heeft u nog nooit een webinar gevolgd? Bekijk hier een filmpje om alvast een blik in de studio te werpen. Voor het volgen van een webinar is enkel een computer of laptop met internet en geluid nodig. Deelname aan de webinars is kosteloos voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Webinar terugkijken

Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Ook dat kunt u aangeven op het aanmeldformulier. U ontvangt dan na afloop van de webinar een link waarmee u de webinar terug kunt kijken. Uiteraard is er dan niet de mogelijkheid om live uw vragen te stellen.

0 Reacties

Laat een reactie achter