Webinar Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS)

Webinar Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS)
26 november 2015 Mirthe Post

Laatste update: 20 december 2016, 19:29

e Werkgeverslijn land- en tuinbouw heeft dit najaar weer een aantal webinars georganiseerd. Een drietal webinars hebben inmiddels al plaatsgevonden. De laatste webinar gaat over de Wet Aanpak Schijnconstructies en zal plaatsvinden op maandag 7 december aanstaande, om 16.30 uur (let op: oorspronkelijk zou deze webinar plaatsvinden op maandag 30 november, dit is echter een week verplaatst).

In 2015 is de Wet Aanpak Schijnconstructies aangenomen. Deze wet is gedeeltelijk in werking getreden per 1 juli 2015. Het resterende deel van de wet zal per 1 januari 2016 in werking treden. Dit betekent bijvoorbeeld dat er een verplichting komt om werknemers minimaal het wettelijk minimumloon giraal te betalen. Ook komt er een verbod op inhoudingen en verrekeningen met het wettelijk minimumloon. Wat betekent dit voor u? We praten u hier graag over bij en nodigen u daarom van harte uit voor onze live webinar over de Wet Aanpak Schijnconstructies, op maandag 7 december 2015.

Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie en eventueel het meedoen aan pollings. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede, vrije internetverbinding. Er is geen specifieke technische kennis vereist. Uiteraard volgt u de webinar via een beveiligde verbinding.

Bent u agrarisch ondernemer? Dan bent u van harte welkom om aan deze webinar deel te nemen. U kunt zich aanmelden via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van deelname en voor aanvang van de webinar nog een link met inloggegevens waarmee u aan de webinar kunt deelnemen. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus meld u snel aan!
Heeft u vragen over de webinar, of andere vragen? Neem dan contact op met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88 of  info@werkgeverslijn.nl.

We ontmoeten u graag live tijdens deze webinar!

Deze digitale bijeenkomst is bedoeld voor agrarische ondernemers en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

0 Reacties

Laat een reactie achter