Webinar voorlichting seniorenregeling Glastuinbouw 11 oktober 2022

Webinar voorlichting seniorenregeling Glastuinbouw 11 oktober 2022
27 september 2022 Diana Eleveld

Laatste update: 11 oktober 2022, 14:41

Je medewerkers gezond en met plezier laten werken tot aan hun AOW leeftijd? Met het opschuiven van de AOW-leeftijd kan dat lastig zijn. Sociale partners in de sector Glastuinbouw hebben hiervoor een seniorenregeling ingesteld. De regeling is bedoeld voor werknemers vanaf 62 jaar.

Meld je aan voor het webinar
Wil je weten wat gebruik maken van deze regeling betekent voor nu en in de toekomst? Meld je dan aan voor het webinar seniorenregeling Glastuinbouw via de site van Colland Arbeidsmarkt. Het webinar wordt georganiseerd door Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen in samenwerking met sociale partners. Tijdens dit webinar wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot het loon en pensioenopbouw van werknemers. Het is daarnaast ook mogelijk om vragen te stellen.

Voor wie?
Je bent als werkgever van harte welkom om het webinar bij te wonen. Je kunt je ook samen met je werknemer(s) aanmelden. Daarnaast verzoeken we je ook om je werknemers te attenderen op dit webinar.

Werknemers vanaf 58 jaar ontvangen rechtstreeks een uitnodiging per mail. Daarnaast kunnen ook werknemers die jonger zijn dan 58 jaar zich aanmelden. Het kan zinvol zijn om de partner hierbij te betrekken en samen het webinar te volgen.

Wanneer?
Dinsdag 11 oktober 19.00 tot 19.45 uur.

Ben je verhinderd op 11 oktober, maar wil je wel de sessie terugkijken? Dan horen wij dat graag. Stuur een mail naar Colland Arbeidsmarkt via info@colland.nl

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de seniorenregeling op www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-glastuinbouw/. Hier vind je ook een animatievideo over hoe de regeling werkt in de praktijk. Bekijk daarnaast ook onze veelgestelde vragen over de seniorenregeling of ons model addendum om de regeling schriftelijk vast te leggen.

De seniorenregeling glastuinbouw wordt mede mogelijk gemaakt door sociale partners in de sector glastuinbouw.

Bron: Colland Arbeidsmarkt

0 Reacties

Laat een reactie achter