Webinar: klaar voor het nieuwe jaar

Webinar: klaar voor het nieuwe jaar
20 november 2018 Maartje Jager

Laatste update: 22 november 2018, 10:06

Het einde van 2018 nadert, en daarmee komt ook het nieuwe jaar steeds dichterbij. Gaan er op het gebied van werkgeverschap belangrijke dingen wijzigen in 2019? Hoe kunt u zich hierop voorbereiden?

Tijdens een webinar op maandag 17 december om 10.30 uur gaat Maartje Jager in gesprek met beleidsadviseur Hans Koehorst van LTO Nederland over alle wijzigingen die 2019 voor ons in petto heeft. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij het wetsvoorstel Wet Arbeidsmarkt in Balans. Maar ook de wet WIEG, veranderingen in de belastingen en de start van de reparatie van het 3e jaar WW (PAWW) vanaf januari 2019 komen aan de orde.

Bent u werkgever in de land- en tuinbouw en wilt u weten wat u te wachten staat? Meld u dan nu aan!

De webinar vindt plaats op:

Datum:                maandag 17 december 2018

Tijd:                      10.30 uur (duurt max 45 minuten)

 

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens de webinar worden beantwoord.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. Heeft u nog nooit een webinar gevolgd? Bekijk hier een filmpje om alvast een blik in de studio te werpen. Voor het volgen van een webinar is enkel een computer of laptop met internet en geluid nodig. Deelname aan de webinars is kosteloos voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Webinar terugkijken

Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Ook dat kunt u aangeven op het aanmeldformulier. U ontvangt dan na afloop van de webinar een link waarmee u de webinar terug kunt kijken. Uiteraard is er dan niet de mogelijkheid om live uw vragen te stellen.

0 Reacties

Laat een reactie achter