Webinar: inhoudingen en verrekeningen huisvesting en zorgverzekering per 1 januari 2017

Webinar: inhoudingen en verrekeningen huisvesting en zorgverzekering per 1 januari 2017
23 december 2016 Klaas Eenkhoorn

In de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) is bepaald dat per 1 januari 2017 bij werknemers die het wettelijk minimumloon (WML) ontvangen, geen inhoudingen en verrekeningen mogen plaatsvinden met het loon. Door de Algemene Maatregel van Bestuur is het per 1 januari 2017 nog wel mogelijk om onder voorwaarden huisvestingskosten en kosten voor de zorgverzekering in te houden of te verrekenen. Tijdens de webinar op 11 januari 2017 09.30 uur willen wij u graag informeren over dit onderwerp en de mogelijkheden.

Wat is een webinar?
Een webinar is een live online seminar, waarbij een adviseur van de Werkgeverslijn via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kun u live volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede vrije internetverbinding.

Aanmelden
Wilt u weten hoe u in 2017 moet omgaan met het inhouden en/of verrekenen van kosten voor huisvesting en zorgverzekering? Meld u dan voor dinsdag 10 januari aan voor deze gratis webinar!
Onze webinars zijn bedoeld voor agrarische ondernemers en deelname hieraan is kosteloos. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u voor aanvang van de webinar een mail met daarin de link en inloggegevens, waarmee u deel kunt nemen aan de webinar.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88.

0 Reacties

Laat een reactie achter