Uitnodiging webinar: laat je bijpraten over de nieuwe cao Glastuinbouw

Uitnodiging webinar: laat je bijpraten over de nieuwe cao Glastuinbouw
8 februari 2022 Diana Eleveld
Paprika's sorteren

Op 31 januari jl. hebben de vakbonden ingestemd met het eindbod van werkgevers in de Glastuinbouw, waarmee een nieuwe cao Glastuinbouw met de looptijd tot en met 31 december 2022 een feit is. Tijdens een webinar op dinsdag 15 februari 2022 om 13:00 uur praten we je hier graag over bij!

Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met:

  • Ilse Lensink (1e onderhandelaar cao Glastuinbouw namens Glastuinbouw Nederland, Plantum en LTO Nederland) en
  • Peter Loef of Jaap den Dekker (Glastuinbouw Nederland / Plantum).

We gaan het hebben over de totstandkoming van de cao en wat er verandert voor werkgevers. Aan de orde komen in ieder geval de overeengekomen loonsverhogingen, de eenmalige uitkering en de vereenvoudigingen en wijzigingen in de toeslagen. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar

Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden, je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink.

0 Reacties

Laat een reactie achter