Voorlichting seniorenregeling glastuinbouw 11 en 12 maart

Voorlichting seniorenregeling glastuinbouw 11 en 12 maart
14 februari 2019 Mirthe Post

Vraagt u zich als werknemer of werkgever wel eens af hoe het moet met het opschuiven van de AOW-leeftijd? Hoe u gezond en met plezier kunt blijven werken? De seniorenregeling glastuinbouw kan mogelijk de oplossing bieden.

Werknemers in de sector glastuinbouw kunnen vanaf hun 62e jaar vier dagen per week werken in plaats van vijf door gebruik te maken van de seniorenregeling. De regeling houdt kort gezegd in dat een werknemer 80% gaat werken en 90% van het loon behoudt.

Wat houdt de regeling verder in? Zijn er financiële gevolgen, en zo ja: welke? Wat zijn de mogelijkheden en gevolgen in relatie tot het pensioen? Hoe gaat het als u niet fulltime werkt?

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst van sociale partners, Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen op 11 en 12 maart beantwoorden we deze en meer vragen.

U bent van harte welkom!

Op 11 maart in het Westeinderpaviljoen, Kudelstaartseweg 22, 1431 GA Aalsmeer of
Op 12 maart bij Restaurant & Partycentrum De Turfhoeve, Middenpeelweg 1, 5975 MZ Sevenum

Inloop vanaf 18.30 uur. De bijeenkomsten starten om 19.00 uur en zijn naar verwachting rond 21.20 uur afgelopen.

Aanmelden
De bijeenkomst is voor werkgevers én werknemers (vanaf 58 jaar) gezamenlijk. U kunt ook samen met uw partner komen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 februari via het aanmeldformulier op de website van Colland Arbeidsmarkt www.collandarbeidsmarkt.nl/project/voorlichting-seniorenregeling-glastuinbouw-11-en-12-maart/. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en ongeveer een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een routebeschrijving en het programma.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de seniorenregeling op  www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-glastuinbouw/.
Hier vindt u ook alle contactgegevens van Colland en BPL Pensioen.

0 Reacties

Laat een reactie achter