Vooraankondiging webinar cao Glastuinbouw: ondernemer en onderhandelaar aan het woord!

Vooraankondiging webinar cao Glastuinbouw: ondernemer en onderhandelaar aan het woord!
1 augustus 2017 Maartje Jager

Laatste update: 10 augustus 2017, 10:28

In het najaar van 2017 organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een aantal webinars. De eerstvolgende webinar vindt plaats op woensdag 20 september om 10.30u. Hierin wordt u bijgepraat over de cao Glastuinbouw, en dan met name over de arbeidstijdenregeling. Tijdens deze webinar zullen zowel beleidsspecialist Peter Loef als een ondernemer uit de sector wat vertellen over hun ervaringen met de cao.

Het concrete programma van de webinar wordt later bekend gemaakt. Bent u agrarisch ondernemer? Dan bent u van harte welkom om aan deze webinar deel te nemen. U kunt zich alvast aanmelden via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van deelname en voor aanvang van de webinar nog een link met inloggegevens waarmee u aan de webinar kunt deelnemen.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede, vrije internetverbinding. U komt zelf niet in beeld en er is geen specifieke technische kennis vereist om aan de webinar deel te nemen. Uiteraard volgt u de webinar via een beveiligde verbinding.

Heeft u vragen over de webinar, of andere vragen? Neem dan contact op met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88 of  info@werkgeverslijn.nl.

Deze webinar wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

0 Reacties

Laat een reactie achter