Vacature junior adviseur Werkgeverslijn

Vacature junior adviseur Werkgeverslijn
22 november 2019 Maartje Jager

Zit het dienstverlenen in je genen en word je enthousiast van hr-vraagstukken? Ben je communicatief vaardig en proactief? Stel je dan aan ons voor! Wij zijn per direct op zoek naar een Junior adviseur Werkgeverslijn.

Wat doen wij?
De Werkgeverslijn land- en tuinbouw werkt op landelijk niveau voor verschillende agrarische organisaties. Werkgevers en intermediairs uit de land- en tuinbouw kunnen bij de Werkgeverslijn terecht met hun vragen over agrarische cao’s en arbeidsrecht. Ook organiseert de Werkgeverslijn bijeenkomsten en webinars, ondersteunen we bij cao-onderhandelingen, ontwikkelen hr-tools en schrijven nieuwsbrieven. Het team bestaat uit 4 personen.

De medewerkers van de Werkgeverslijn zijn in dienst van LTO Noord. LTO Noord is de agrarische ondernemersvereniging in de negen provincies boven de Maas en behartigt de belangen van ruim 14.000 boeren en tuinders. Het merendeel van onze leden is agrarisch ondernemer en producent van voedsel, sierteeltproducten of bijvoorbeeld energie. LTO Noord ondersteunt agrarische ondernemers, zodat zij zélf hun toekomst kunnen vormgeven. Wij functioneren als een netwerkorganisatie en vormen de schakel tussen leden, overheid, maatschappij en bedrijfsleven van lokaal tot internationaal niveau. In al onze activiteiten willen wij een resultaatgerichte en ondernemende organisatie zijn, die dicht bij haar leden staat. Met ruim 150 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor agrarische ondernemers.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Terwijl je de computer opstart en je inlogt op de telefoon (vanaf 8:30 zijn we telefonisch bereikbaar), klets je wat bij met collega’s. Je begint gelijk met het afhandelen van de openstaande vragen en tussendoor bel je een collega van belangenbehartiging, die je bijpraat over de laatste cao-onderhandelingen. Je noteert alles zorgvuldig en zorgt gelijk dat je Werkgeverslijn-collega’s op de hoogte worden gesteld. Je stelt voor een nieuwsbrief te versturen en gaat gelijk aan de slag om deze op te stellen en te verzenden.

Daarna is het tijd voor de weekstart en bespreek je met je collega’s waar jullie deze week aan gaan werken en wie welke taken op zich neemt. Je doet een voorstel om een tool te maken om nieuwe wetgeving begrijpelijk en toepasbaar te maken voor agrarische werkgevers. We bespreken de openstaande vragen, zodat we hier weer verder mee aan de slag kunnen.

Je neemt even de tijd om belangrijke informatie over een nieuwe wet te lezen. Hierna moeten de aanmeldingen voor het webinar van overmorgen worden verwerkt. Tussendoor bel je wat werkgevers terug met antwoorden die je hebt uitgezocht. Er zijn ook alweer nieuwe mails binnengekomen en de telefoon blijft ook rinkelen dus het is echt multitasken. Als om 16:30 uur de telefoonlijn sluit, zorg je dat alle vragen die je hebt behandeld zijn geregistreerd. Ook werk je het laatste kwartaaloverzicht bij zodat je je collega’s kunt informeren over het aantal telefoontjes en mailtjes dat jullie de afgelopen periode hebben binnengekregen en de projecten waar jullie aan hebben gewerkt. Het was een waardevolle dag waarin je weer veel hebt kunnen betekenen voor agrarische werkgevers.

Wie zoeken wij?
Je bent een enthousiaste, klantgerichte professional die niet schroomt om dagelijks de telefoon op te pakken en bent in staat om actief te luisteren. Je bent goed thuis in het arbeidsrecht en de laatste ontwikkelingen in de hr wet- en regelgeving en maakt je nieuwe kennis snel eigen. Jouw kennis weet je om te zetten in praktische adviezen die er toe doen voor agrarisch werkgevers. Je bent proactief, flexibel, vriendelijk, stressbestendig en oplossingsgericht. Je vindt het leuk om in een klein, hecht team te werken.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in hr-richting of aantoonbare recente werkervaring als bijvoorbeeld hr- adviseur
  • Affiniteit met de agrarische sector

Wat bieden wij jou?
De organisatiecultuur is erop gericht het beste uit onze medewerkers te halen. We bieden je een salaris van maximaal €3.825,- bij een fulltime aanstelling (Schaal F). Naast het salaris biedt LTO Noord goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelmogelijkheden. Bij LTO Noord werk je volgens het ‘nieuwe werken’. Dit betekent dat wij je faciliteiten aanbieden waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. De formele standplaats is Zwolle.

Interesse? 
Solliciteren kan door je CV en motivatie vóór 6 december 2019 te sturen naar vacature@ltonoord.nl t.a.v. Anneke Drenth, hr-adviseur.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diana Eleveld, adviseur cao- en arbeidsrecht; T 088 – 888 66 88, E: info@werkgeverslijn.nl. Meer weten over LTO Noord? Kijk op www.ltonoord.nl.

0 Reacties

Laat een reactie achter