Uitstel termijn vaststelling subsidieregelingen sierteelt en fritesaardappelen; NOW-subsidie hoeft niet verrekend te worden

Uitstel termijn vaststelling subsidieregelingen sierteelt en fritesaardappelen; NOW-subsidie hoeft niet verrekend te worden
28 augustus 2020 Marco

Laatste update: 3 september 2020, 08:59

RVO heeft bekend gemaakt dat ondernemers nu tot uiterlijk 31 oktober 2020 om definitieve vaststelling van de subsidie kunnen verzoeken. Daarnaast meldt RVO dat besloten is dat bedrijven die daarnaast ook NOW-subsidie hebben ontvangen deze niet hoeven te verrekenen.

Veel bedrijven hebben de afgelopen maanden gebruik gemaakt van de regelingen voor sierteelt of fritesaardappelen én daarnaast ook van de NOW-regeling. Voor vaststelling van de subsidie zijn bewijsstukken nodig. RVO laat weten dat binnenkort bekend wordt gemaakt welke bewijsstukken moeten worden aangeleverd indien meer dan € 25.000 subsidie uit de sierteelt- of aardappelregeling is ontvangen. Hebt u minder € 25.000 subsidie uit beide regelingen ontvangen dan kunt u nu al een verzoek om vaststelling van de subsidie indienen.

Kijk op RVO.nl wat u en wanneer moet doen voor een definitieve vaststelling van uw subsidie uit de regelingen voor sierteelt en fritesaardappelen. Aanvragen en vaststelling van de NOW-subsidie verlopen via het UWV-loket.

0 Reacties

Laat een reactie achter