Uitnodiging werkgeversbijeenkomsten voorjaar 2019

Uitnodiging werkgeversbijeenkomsten voorjaar 2019
4 februari 2019 Diana Eleveld

Bent u voldoende op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap? De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt u namens LTO en de gelieerde vaktechnische organisaties van harte uit voor één van de werkgeversbijeenkomsten. We praten u graag bij over:

  • Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat zijn de belangrijkste onderdelen van dit wetsvoorstel en wat betekent dit voor de agrarische sector?
  • Loonkosten: inzicht in de kosten van arbeid in 2019 mede naar aanleiding van de veranderingen in de loonheffingskorting en de introductie van de private aanvulling WW (PAWW);
  • Certificering huisvesting arbeidsmigranten: dit voorjaar wordt het agrarisch keurmerk flexwonen voor de huisvesting van arbeidsmigranten verwacht. Laat u informeren over de laatste stand van zaken en de mogelijkheden om straks weer huisvestingskosten te kunnen inhouden via de loonstrook.

Naast deze drie hoofdonderwerpen is er ook ruimte voor sectorspecifieke actualiteiten. Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen en het voeren van discussie. Binnen twee uur bent u weer klaar voor het nieuwe (werkgevers-) seizoen.

Aanmelden

Op www.werkgeverslijn.nl/agenda vindt u een overzicht van alle data en locaties. Alle bijeenkomsten starten om 19:30 uur. U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via het digitale aanmeldformulier. Bij minder dan 15 aanmeldingen gaat de bijeenkomst niet door, in dat geval wordt u hierover tijdig geïnformeerd per e-mail. Let op: niet aanmelden kan dus betekenen dat u voor niets komt.

Webinar

Kunt u niet live bij een bijeenkomst zijn maar wilt u wel bijgepraat worden? Neem dan deel aan onze webinar op maandag 1 april 2019 om 14:00 uur. Aanmelden kan hier.

Heeft u vragen? Dan kunt u de Werkgeverslijn land- en tuinbouw bereiken via T 088 – 888 66 88.

Graag tot ziens bij één van onze bijeenkomsten!

De werkgeversbijeenkomsten worden financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. 

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter