Uitnodiging webinar: Wijzigingen in de Wet Minimumloon en cafetariaregeling

Uitnodiging webinar: Wijzigingen in de Wet Minimumloon en cafetariaregeling
1 december 2017 Maartje Jager

U heeft er vast wel over gehoord: er zijn diverse wijzigingen in de Wet Minimumloon aangebracht. Een belangrijke verandering is dat per 1 januari 2018 overuren ook onder de Wet Minimumloon vallen. Dit heeft direct gevolgen voor de collectieve cafetariaregeling van LTO.

Wilt hier meer over weten? De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt u graag uit voor een webinar op:

Datum:                Maandag 18 december 2017

Tijd:                      14.30 – 15.30 uur

 

Maartje Jager (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) gaat in gesprek met Hans Koehorst. Hans is als beleidsspecialist sociaal economisch en fiscaal beleid LTO Nederland ingezet in de lobby rondom de Wet Minimumloon. Ook is hij momenteel in gesprek met het Ministerie SZW en de Belastingdienst over de toekomst van de cafetariaregeling.

U bent van harte welkom om dit gratis webinar bij te wonen, op maandag 18 november om 14.30. Het webinar duurt ca. 45 minuten en is bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Meld u hier aan voor het webinar.

Tijdens het webinar is ook ruimte voor het stellen van vragen. Heeft u nog niet eerder een webinar van de Werkgeverslijn gevolgd? Lees dan hier wat een webinar is en hoe u deze kunt volgen.

0 Reacties

Laat een reactie achter