Uitnodiging webinar ‘Wat te doen rondom pensioen’

Uitnodiging webinar ‘Wat te doen rondom pensioen’
26 september 2017 Maartje Jager

Laatste update: 9 oktober 2017, 09:36

[UPDATE: AANMELDEN VOOR DEZE WEBINAR IS NIET MEER MOGELIJK]

 

Wees als werkgever op de hoogte van de mogelijkheden van de pensioenregeling in de land- en tuinbouw!

Uw werknemers bouwen automatisch pensioen op bij BPL (het Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw). Heeft u werknemers die de pensioengerechtigde leeftijd naderen? Neem dan gratis deel aan onze webinar op 9 oktober a.s.

Tijdens dit webinar bespreekt Maartje Jager (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) met pensioenconsulent Robin Bond (BPL) onder andere de volgende onderwerpen:

  • Werknemer kan niet doorwerken tot zijn pensioengerechtigde leeftijd – wat is er mogelijk? (denk aan: vroegpensioen, deeltijdpensioen, seniorenregeling)
  • Pensioenleeftijd mogelijk naar 68 jaar – wat zijn de gevolgen?
  • Wat is uw rol hierin?
  • Hoe kan de pensioenconsulent u hierbij helpen?

U bent van harte welkom om deze gratis webinar te volgen op maandag 9 oktober, om 14.30 uur. De webinar duurt maximaal 45 minuten.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via dit aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Deelname aan het webinar is gratis voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw.

Wij ontmoeten u graag bij ons webinar op 9 oktober!

 

0 Reacties

Laat een reactie achter