Uitnodiging webinar: Wat betekent het regeerakkoord voor u?

Uitnodiging webinar: Wat betekent het regeerakkoord voor u?
18 oktober 2017 Maartje Jager

Laatste update: 13 november 2017, 10:19

[Update: aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk. Als u de webinar terug wilt kijken, stuur dan een berichtje naar info@werkgeverslijn.nl]

Op 10 oktober is het nieuwe Regeerakkoord gepresenteerd door de onderhandelende partijen. U hebt in het nieuws en in de krant al veel kunnen lezen, maar wat betekenen al deze nieuwe afspraken over de arbeidsmarkt voor u als werkgever in de land- en tuinbouw en hoe gaat het nu verder?

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt u graag uit voor een webinar op:

Datum:  Maandag 13 november 2017
Tijd:  14.30 – 15.15 uur

Maartje Jager (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) gaat in gesprek met Hans Koehorst. Hans is als beleidsspecialist sociaal economisch en fiscaal beleid LTO Nederland direct betrokken geweest bij de onderhandelingen deze zomer van VNO-NCW en LTO Nederland met de vakbonden over de knelpunten op de arbeidsmarkt. Hoewel dit niet heeft geleid tot een akkoord gaat het nieuwe Kabinet toch flink aan de slag met hervormingen en aanpassing van wetgeving gericht op een betere balans tussen vast en flexibel werk op de arbeidsmarkt.

In het webinar worden de volgende onderwerpen besproken:
– Welke maatregelen staan er in het regeerakkoord?
– Welke rol heeft LTO gespeeld bij de totstandkoming van het regeerakkoord?
– Hoe gaat het nieuwe Kabinet met al deze maatregelen aan de slag?
– Wat vindt LTO ervan en hoe gaan wij hiermee aan de slag?
– Wat gaan deze maatregelen de komende jaren betekenen voor u als werkgever?

U bent van harte welkom om dit webinar bij te wonen, op maandag 13 november om 14.30. Het webinar duurt ca. 45 minuten. Tijdens het webinar is ook ruimte voor het stellen van vragen.

Heeft u nog niet eerder een webinar van de Werkgeverslijn gevolgd? Lees dan hier wat een webinar is en hoe u deze kunt volgen.

Deze webinar is bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter