Uitnodiging: webinar seniorenregeling productiegerichte dierhouderij

Uitnodiging: webinar seniorenregeling productiegerichte dierhouderij
30 mei 2022 Diana Eleveld
Melkstel onderhangen bij koe

Hoe blijven werknemers gezond en met plezier werken tot aan de AOW leeftijd? Met het opschuiven van de AOW-leeftijd wordt dat steeds lastiger. Sociale partners (CNV vakmensen, FNV Agrarisch Groen, LTO Nederland, POV en COBK) in de sector dierhouderij hebben hiervoor een seniorenregeling ingesteld. De regeling is bedoeld voor werknemers vanaf 62 jaar. Met deze regeling kunnen werknemers vanaf 62 jaar 80% werken voor 90% loon en in de meeste gevallen nagenoeg met 100% behoud van gelijke pensioenopbouw.

Webinar seniorenregeling

Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen organiseren in samenwerking met sociale partners op dinsdag 7 juni een webinar over de seniorenregeling dierhouderij. Tijdens dit webinar wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot het loon en de pensioenopbouw. Ook wordt ingegaan wat werkgevers kunnen doen om het goed in te regelen. Daarnaast is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Voor wie
Het webinar is bedoeld voor werknemers én voor werkgevers. Werknemers vanaf 58 jaar ontvangen rechtstreeks een uitnodiging per mail. Daarnaast kunnen ook werknemers die jonger zijn dan 58 jaar zich aanmelden. Het kan zinvol zijn om de partner hierbij te betrekken en samen het webinar te volgen. Ook werkgevers zijn van harte welkom om het webinar bij te wonen. Werkgevers kunnen zich ook samen met hun werknemer(s) aanmelden. Werkgevers worden vriendelijk gevraagd hun werknemers te attenderen op dit webinar.

Wanneer
Dinsdag 7 juni van 19.00 tot 19.45 uur.

Hoe aanmelden
Ga naar www.collandarbeidsmarkt.nl om je aan te melden voor de online voorlichtingsbijeenkomst seniorenregeling Dierhouderij op 7 juni via het inschrijfformulier.
Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 3 juni.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Voorafgaand aan de webinar ontvang je een link voor deelname. Heb je op voorhand vragen? Geef die dan bij de aanmelding alvast aan ons door. Ben je verhinderd op 7 juni en wil je de sessie terugkijken? Mail dan naar info@colland.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de seniorenregeling op de website van Colland Arbeidsmarkt

0 Reacties

Laat een reactie achter