Uitnodiging webinar PAWW

Uitnodiging webinar PAWW
29 januari 2019 Maartje Jager

De PAWW: wat en waarom?

Sinds 1 januari 2019 zijn alle werknemers, die vallen onder de cao’s Open Teelten, Glastuinbouw en Productiegerichte Dierhouderij, verplicht verzekerd voor de Private Aanvulling WW (PAWW). Na dringend verzoek van de vakbonden zijn in de genoemde cao’s hierover afspraken gemaakt. Concreet betekent dit dat u als werkgever over de brutoloonsom (met uitzondering van de zogenaamde piekarbeiders) een premie afdraagt aan de Stichting PAWW. Als werkgever mag u deze premie op het brutoloon van de werknemer inhouden. Alle werkgevers hebben eind 2018 van de Stichting PAWW een brief met informatie ontvangen.

Bij de Werkgeverslijn ontvangen we veel vragen over deze nieuwe premie. Daarom praten we u graag bij tijdens een webinar op:

Datum:               Maandag 11 februari 2019

Tijd:                    14.00 – 14.45 uur

Maartje Jager (adviseur bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw) gaat in gesprek met Hans Koehorst (beleidsadviseur bij LTO Nederland) over de PAWW. Wat is de achtergrond van deze nieuwe regeling? Waarom is deelname aan de regeling verplicht? Welke concrete acties moeten werkgevers ondernemen?  

Lees hier alvast meer over de PAWW of kijk op de site van de Stichting PAWW.  

Bent u werkgever in de land- en tuinbouw? Meld u zich dan hier kosteloos aan voor deze webinar! Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Vul dan alsnog het aanmeldformulier in, en geef hierom aan dat u de link wilt ontvangen om de webinar terug te kunnen kijken.

De webinars van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter