Uitnodiging webinar: laat je bijpraten over de nieuwe cao Productiegerichte Dierhouderij

Uitnodiging webinar: laat je bijpraten over de nieuwe cao Productiegerichte Dierhouderij
1 april 2022 Diana Eleveld

Laatste update: 4 april 2022, 13:25

melkveehouderij melkput

Onlangs hebben de vakbonden ingestemd met het eindbod van werkgevers, waarmee een nieuwe cao Productiegerichte Dierhouderij met een looptijd tot en met 31 december 2023 een feit is. Tijdens een webinar op dinsdag 19 april 2022 om 20:00 uur praten we je hier graag over bij!

Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met:

  • Anton Butijn (onderhandelaar namens werkgeverspartijen) en
  • Steve Fok (betrokken bij de onderhandelingen namens LTO Nederland).

We gaan het hebben over de totstandkoming van de cao en wat er verandert voor werkgevers. Aan de orde komen in ieder geval de overeengekomen loonsverhogingen, de afspraken over een eventuele compenserende verhoging bij een hoge inflatie in 2022 en de enquête rondom de PAWW. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar

Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden, je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink.

0 Reacties

Laat een reactie achter