Uitnodiging webinar ‘krapte op de arbeidsmarkt’ 16 november 2021

Uitnodiging webinar ‘krapte op de arbeidsmarkt’ 16 november 2021
5 november 2021 Diana Eleveld

Laatste update: 8 november 2021, 10:42

Krapte op de arbeidsmarkt – het is een belangrijk thema momenteel. Vanuit de Werkgeverslijn geven we hier deze maand extra aandacht aan via onze themapagina, en daarnaast organiseren we een webinar over dit onderwerp op dinsdag 16 november om 14.00 uur.

Tijdens dit webinar gaat Maartje Jager (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Hans Koehorst (LTO Nederland) en Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw). Aan de orde komt:

  • Hoe kijkt LTO Nederland tegen de arbeidsmarktkrapte aan?
  • Wat gebeurt er op dit thema qua belangenbehartiging?
  • Welke praktische tips zijn er voor werkgevers om toch op te vallen op de arbeidsmarkt?

Verder bellen we tijdens het webinar in met Yvonne van de Ven van LTO Arbeidskracht. Zij vertelt vanuit haar rol bij Seasonalwork.NL over haar ervaring met de huidige krappe arbeidsmarkt.

Tijdens het webinar heb je de mogelijkheid om live vragen te stellen. Het webinar duur maximaal 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden, je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter