Uitnodiging webinar ‘Klaar voor het nieuwe jaar’

Uitnodiging webinar ‘Klaar voor het nieuwe jaar’
13 januari 2020 Maartje Jager

Laatste update: 14 januari 2020, 13:11

Vaak veranderen er met de jaarwisselingen ook regels in het arbeidsrecht. Ook in 2020 is dat zo. De komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans zorgt voor veel veranderingen, maar daarnaast spelen er ook andere ontwikkelingen. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van agrarisch werkgeverschap? Meld u dan aan voor onze webinar: ‘Klaar voor het nieuwe jaar!’

De webinar vindt plaats op 14 januari 2020 om 14:00 uur en duurt maximaal 45 minuten. Tijdens de webinar gaan Diana Eleveld en Maartje Jager (beide adviseur cao- en arbeidsrecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw) met elkaar in gesprek over de veranderingen per 1 januari 2020. Wat moet u als agrarisch werkgever weten om klaar te zijn voor het nieuwe jaar?

Op het programma staat onder andere:

  • Collectieve cafetariaregeling
  • Ontwikkelingen rondom de agrarische cao’s
  • PAWW
  • Wet Arbeidsmarkt in Balans

Is er een onderwerp dat u graag terug zou willen zien maar niet in dit lijstje staat? Stuur gerust een mailtje naar info@werkgeverslijn.nl, en we kijken wat we voor u kunnen doen!

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, u ontvangt dan de link waarmee u de webinar terug kunt kijken.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Een dag voor aanvang van het webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. De webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom om de webinar te volgen. Webinars van de Werkgeverslijn worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Update: aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk.

0 Reacties

Laat een reactie achter