Uitnodiging webinar huisvesting van arbeidsmigranten

Uitnodiging webinar huisvesting van arbeidsmigranten
26 juni 2018 Maartje Jager

Bent u agrarisch ondernemer en huisvest u arbeidsmigranten? Of overweegt u om dit in de toekomst te gaan doen? Volg dan onze webinar over de huisvesting van arbeidsmigranten!

Tijdens dit webinar gaat Maartje Jager (adviseur cao en arbeidsrecht bij de Werkgeverslijn) in gesprek met Peter Baltus (projectleider bij Projecten LTO Noord, o.a. op het dossier huisvesting) over de mogelijkheden rondom het certificeren van huisvesten. Ook wordt verteld onder welke voorwaarden de kosten voor huisvesting ingehouden mogen worden. Er wordt een korte toelichting gegeven op het proces wat de afgelopen maanden heeft plaats gevonden in dit dossier. Na het volgen van deze webinar bent u weer helemaal up to date, en weet u wat er praktisch mogelijk is rondom het inhouden van huisvestingskosten op de loonstrook.

De webinar vindt plaats op maandag 9 juli, om 15.00 uur. De webinar duurt ca. 45 minuten. Deelname aan de webinar is gratis voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw. Meld u direct aan!

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Wij ontmoeten u graag bij ons webinar op 9 juli!

Webinar terugkijken

Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Stuur ons een mail, en wij mailen u de link waarmee u na afloop de webinar kunt terugkijken. Uiteraard is er dan niet de mogelijkheid om live uw vragen te stellen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter