Uitnodiging webinar: goed van start in 2018!

Uitnodiging webinar: goed van start in 2018!
4 januari 2018 Mirthe Post

Ook in 2018 gaat er weer het nodige veranderen voor agrarische werkgevers. Denk bijvoorbeeld aan de wijzigingen in de Wet Minimumloon per 1 januari 2018 en de gevolgen voor de cafetariaregeling. Maar ook de introductie van een nieuwe arbeidstijdenregeling in de cao Open Teelten. Voor de Productiegerichte Dierhouderij ligt er momenteel een principeakkoord voor een nieuwe cao en in de Glastuinbouw zullen de onderhandelingen gaan starten in 2018. Ook komen er in 2018 wetswijzigingen op het gebied van privacywetgeving aan en kunnen we ontwikkelingen verwachten als het gaat om certificering van huisvesting.

Kortom: er komt in 2018 weer genoeg op agrarische werkgevers af. Daarom nodigen wij uit voor onze webinar ‘goed van start in 2018!’ op:

Datum:                Maandag 22 januari 2018

Tijd:                      10.30 – 11.30 uur

Maartje Jager en Diana Eleveld (beide adviseur bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw) gaan tijdens deze webinar met elkaar in gesprek en lichten de belangrijkste wijzigingen voor agrarische werkgevers in 2018 toe. Alles wat u nodig heeft om een goede start te maken in 2018!

De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Wijzigingen wet WML en de gevolgen voor het uitbetalen van meeruren, vakantiebijslag en de collectieve cafetariaregeling;
  • Alles wat u moet weten over de vernieuwde agrarische cao’s Open Teelten en Productiegerichte Dierhouderij en een doorkijk naar de cao-onderhandelingen voor de sector Glastuinbouw;
  • De privacywetgeving die gaat wijzigen per 25 mei 2018;
  • Certificering van huisvesting in 2018, wat staat er op stapel?;
  • Reparatie van het 3e jaar WW en de verplichtingen voor werkgevers en werknemers.

Mist u nog onderwerpen in dit rijtje? Deze horen we graag van u! Tijdens het webinar is ook ruimte voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom om dit gratis webinar bij te wonen, op maandag 22 januari om 10.30. Het webinar duurt ca. 45 minuten en is bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Meld u hier aan voor het webinar.

Heeft u nog niet eerder een webinar van de Werkgeverslijn gevolgd? Lees dan hier wat een webinar is en hoe u deze kunt volgen.

0 Reacties

Laat een reactie achter