Uitnodiging webinar ‘Financiële zorgen bij werknemers’ – 31 januari 2023

Uitnodiging webinar ‘Financiële zorgen bij werknemers’ – 31 januari 2023
16 januari 2023 Diana Eleveld

Hoe ga je als werkgever om met financiële zorgen van werknemers? En is dat überhaupt wel een taak voor jou als werkgever? Hoe zit het met privacy van de werknemer? En hoe voer je een gesprek over dit onderwerp?

Zomaar een aantal vragen waar werkgevers mee zitten als het gaat om financiële zorgen bij werknemers. En dat er werknemers zijn met geldzorgen dat is in deze tijd geen vraag maar een gegeven. Een financieel fitte werknemer is productiever en gelukkiger. Daarom is ons advies: help je werknemers bij geldzorgen en geldzaken!

Om jou als werkgever praktische tips en handvatten te geven organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw in samenwerking met het NIBUD een webinar over dit thema. Het live webinar zal plaatsvinden op dinsdag 31 januari 2023 om 10:30 uur en duurt ongeveer een uur.

Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Pauline Mulder (trainer bij Nibud). De volgende onderwerpen worden in ieder geval besproken:

  • De financiële situatie in Nederland
  • Wat betekent de financiële situatie in Nederland voor werkgevers?
  • Het gesprek aangaan; wanneer en hoe doe je dit?
  • Doorverwijzen; naar wie en wanneer?

Aanmelden voor het webinar

Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden: je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink.

0 Reacties

Laat een reactie achter