Uitnodiging webinar corona-update | 8 april 12:00 uur

Uitnodiging webinar corona-update | 8 april 12:00 uur
29 maart 2021 Diana Eleveld

Ben jij erbij?

Donderdag 8 april om 12:00 uur organiseren wij, de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld in gesprek met:

– Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) over de laatste actualiteiten rondom corona.
– Yvonne van de Ven (manager bij LTO Arbeidskracht) over het belang van een zorgverzekering voor internationale werknemers.

Aan de orde komen in ieder geval:

– Het voornemen van de overheid voor het invoeren van een quarantaineplicht: wat is de stand van zaken en wat betekent dit voor de komst van internationale werknemers. En voor jouw bedrijf? Wat is de inzet van LTO en de andere agrarische belangenbehartigingsorganisaties op dit gebied? Peter vertelt de laatste inzichten die je op jouw bedrijf kunt gebruiken.
– Zorgverzekering: internationale werknemers zijn verplicht een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten wanneer ze in ons land werkzaam zijn. Zijn ziektekosten in het geval ziekte door corona ook gedekt? Welke medische kosten zijn er nog meer gedekt op deze specifieke polis voor internationale werknemers. Yvonne geeft ons advies.

Deze onderwerpen -en mogelijk meer- komen aan de orde tijdens het webinar. Ook is er de mogelijkheid om live vragen te stellen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je dus niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden!

0 Reacties

Laat een reactie achter