Uitnodiging webinar corona-update | 23 februari 12.00 uur

Uitnodiging webinar corona-update | 23 februari 12.00 uur
9 februari 2021 Diana Eleveld
Webinar afbeelding

Laatste update: 24 februari 2021, 08:45

Bent u erbij?

Dinsdag 23 februari 12:00 uur organiseren wij, de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld in gesprek met:

  • Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) over de laatste actualiteiten rondom corona.
  • Marilous Chaillet (medisch adviseur bij Stigas) met antwoorden op de meest gestelde vragen van agrarische werkgevers rondom de corona vaccinatie.

Aan de orde komen in ieder geval:

  • Het voornemen van de overheid voor het invoeren van een quarantaineplicht: wat is de stand van zaken en wat betekent dit voor de komst van internationale werknemers;
  • De laatste informatie rondom reizen en grensverkeer en het testen van internationale werknemers voor en na aankomst in Nederland;
  • Vaccineren: kan ik als werkgever bijvoorbeeld van mijn medewerkers eisen dat ze zich laten vaccineren? En wat als een werknemer die prik weigert? Daarnaast is er aandacht voor het vaccineren van internationale werknemers, hoe gaat dat in zijn werk?

Deze onderwerpen -en mogelijk meer- komen aan de orde tijdens het webinar. Ook is er de mogelijkheid om live uw vragen te stellen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Bent u werkgever in de land- en tuinbouw? Of heeft u een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kunt u dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat u tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvangt u automatisch de link waarmee u het webinar kunt terug kijken. Ook als u niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kunt u zich aanmelden. Zo kunt u het webinar op een later tijdstip terugkijken.

Bekijk hier de coronawebinar #15 terug

0 Reacties

Laat een reactie achter