Uitnodiging webinar corona-update #17

Uitnodiging webinar corona-update #17
28 september 2021 Diana Eleveld

Laatste update: 1 oktober 2021, 08:34

Ben jij erbij?

Donderdag 7 oktober 12:00 uur organiseren wij, de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. De coronamaatregelen zijn inmiddels versoepeld, veel werknemers zijn gevaccineerd en de coronapas is geïntroduceerd in Nederland. Maar corona levert nog steeds veel vragen op in de praktijk en juist deze praktijksituaties willen we bespreken in dit webinar. Het webinar wordt gepresenteerd door Diana Eleveld (adviseur bij de Werkgeverslijn) en aan tafel schuiven aan Albert van der Burg (Stigas) en Steve Fok (LTO Nederland). Aan de orde komen in ieder geval:

  • Het afschaffen van de 1,5 meter maatregel: hoe ga je hier als werkgever mee om in de dagelijkse praktijk? Denk aan de werkvloer, maar ook de kantine en de huisvesting van internationale werknemers? En hoe zit het met de toepassing van het coronaprotocol van de agrarische sectoren?
  • Praktijksituaties rondom wel- en niet gevaccineerde werknemers. Mag je als werkgever nu wel of niet vragen naar vaccinatie van jouw werknemers? We bespreken o.a. wat de gevolgen zijn voor loondoorbetaling bij quarantaine en ziekte.
  • De gevolgen van de coronapas voor internationale werknemers. In de praktijk is een DigiD nodig om de coronapas te activeren. Hoe werkt dit voor internationale werknemers?

Deze onderwerpen -en mogelijk meer- komen aan de orde tijdens het webinar. Heb jij vooraf al vragen? Geef die dan vooral door bij je aanmelding. Tijdens het webinar is er ook mogelijkheid om live jouw vragen te stellen via de chat. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar

Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb jij een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat jouw vragen in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee je het webinar kunt terug kijken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden. Zo kun je het webinar op een later tijdstip terugkijken.

Meld je hieronder aan voor het webinar Werkgeverslijn corona-update #17

0 Reacties

Laat een reactie achter