Uitnodiging webinar corona-update #13

Uitnodiging webinar corona-update #13
2 november 2020 Diana Eleveld
Foto in studio coronawebinar

Op dinsdag 10 november om 12:00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld in gesprek met:

– Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) over de laatste actualiteiten rondom corona
– Mathilde Kockelkoren (Landelijk Adviseur Werkgeversdienstverlening met specialisatie EURES bij UWV) over communicatie en cultuurverschillen op de werkvloer

Dit webinar is een must voor werkgevers die werken met internationale werknemers. Aan de orde komen in ieder geval:

– Het dringende advies voor 10 dagen quarantaine wanneer een werknemer uit een land komt met code oranje. Hoe ga je hier mee om in de praktijk?
– De loondoorbetalingsplicht in geval van quarantaine: is er compensatie voor werkgevers mogelijk?
– Hoe communiceer je op een goede manier met werknemers over coronaregels? Welke impact hebben cultuurverschillen op de onderlinge communicatie?

Deze onderwerpen -en meer- komen aan de orde tijdens het webinar. Ook is er de mogelijkheid om live uw vragen te stellen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Bent u werkgever in de land- en tuinbouw? Of heeft u een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kunt u dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat u tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvangt u automatisch de link waarmee u het webinar kunt terug kijken. Ook als u niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kunt u zich aanmelden. Dan kunt u het webinar op een later tijdstip terugkijken. Direct aanmelden kan via het formulier hieronder.

App: Webinargeek
Het webinar vindt plaats via het programma Webinargeek. Ook het aanmelden vindt plaats via dit programma en ziet er mogelijk wat anders uit dan u van ons gewend bent. U hoeft niets te downloaden, u kunt via uw webbrowser (voorkeur voor Google Chrome) het webinar volgen. Na uw aanmelding ontvangt u een persoonlijke link om het webinar te kunnen volgen. Op de aanvangstijd klikt u op de ‘play’ toets (startpijl) die in uw scherm verschijnt.

0 Reacties

Laat een reactie achter